Citat:
În prealabil postat de OmuBun
Din pacate ne pierdem in amanunte inutile. Una cu cealalta nu are nici o legatura. Omul si slabiciunile lui, goana dupa "succesuri" si minuni fara sacrificii si smerenie adevarata, nu au cum sa confirme sau sa infirme miracolele unui sfant. De ce le amesteci?
Si-apoi ce doresti de fapt? Daca vei avea un link cu documentul (doar pentru maria ta - Dumitru73) te vei pocai? Vei spune in primul rand ca e contrafacut. Tu oricum nu vei crede si nu inteleg de ce ceilalti isi pierd timpul incercand sa faca - ce? Sa te convinga pe tine? Vazand atata filozofie ieftina, mai ca imi vine sa cred ca Petre Tutea avea mare dreptate... Noi nu avem nimic de dovedit. Cine vrea crede, cine nu, nu. Ca sunt unii care mai cred si in trei ceasuri rele, marti 13, pisica neagra, si alte prostii, fie ca fac parte dintre ortodocsii declarati, fie ca nu, nu are relevanta in minunile sfintilor sau existenta Lui Dumnezeu. Dumnezeu EXISTA, indiferent de procentul celor care cred in existenta Lui.
|
Stai sa inteleg si eu.
Nu trebuie sa credem in trei ceasuri rele, marti 13 sau pisica neagra.
Dar cand vine vorba de dumnezeul ortodox, trebuie sa credem orice ni se spune?
Asta vrea Dumnezeu de la noi? Credinta oarba?
Asa credeti ca va vrea Dumnezeu? Sa credeti in oricine va arata o umbra pe pereti si spune ca e de la Dumnezeu?