![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun si tu ce-ai vrea sa faca Dumnezeu daca omul nu se pocaieste ?
|
||||
|
||||
![]()
Am citit la Parintele Nicolae Steindhart un adevar de necontestat- paradoxul este ca a fi iubit de Dumnezeu, inseamna sa fii parasit- aparent Dumnezeu ne paraseste pentru a ne veghea din inaltimi si intervine sa ne salveze, atunci cand ramanem singuri si fara putere...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
"Că Tu ești Dumnezeu, Care nu voiești fărădelegea, nici nu va locui lângă Tine cel ce viclenește.
Nu vor sta călcătorii de lege în preajma ochilor Tăi. Urât-ai pe toți cei ce lucrează fără de lege." Ps 5:4,5 "Scaunul Tău, Dumnezeule, în veacul veacului, toiag de dreptate toiagul împărăției Tale. Iubit-ai dreptatea și ai urât fărădelegea" Ps 44:6,7
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Cel ce crede în Fiul are viață veșnică, iar cel ce nu ascultă de Fiul nu va vedea viața, ci mânia lui Dumnezeu rămâne peste el". |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu uraste, ci ingaduie- dar oamenii urasc- din pacate, suntem atat de departe de CALE...intr-o zi vom vedea cat am crescut, cat ne-am straduit sa tindem spre Cel Inalt, cat l-am necajit pe cel ce L-a cautat- in mod nedrept si iremediabil- in definitiv ce suntem fiecare dintre noi- oameni si atat, nimic mai mult, daca mai avem calitatea de OAMENI...sau credem ca ni se cuvine totul...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenilor le-ar place un Dumnezeu care sa nu urasca deloc, ca sa pacatuiasca pana nu mai pot fara sa fie nici o pb. E trist ca in loc sa caute oamenii sa devina asemenea chipului Fiului Sau, ei isi fac Dumnezeu dupa chipul si dupa dorintele lor. |
|
||||
|
||||
![]()
Asa percep eu Scriptura... asa o inteleg din Biserica. Crezi ce vrei, pana la urma te vei lamuri .... cand va veni vremea.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ii uraste lumea pe crestini ? | laotze | Intrebari utilizatori | 43 | 29.04.2011 16:00:46 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
|