![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
doamne intoarce la bunatate si la rugaciune pe totii vrajmasii mei -lucrul pe care l-am invatat astazi
|
|
|
|||
|
|||
|
Azi am invatat ca Dumnezeu rasplateste pe cel ce [se] daruieste cu bucurie si fara sa astepte nimic in schimb...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Astazi voi posta o parere a unui prieten- Si daca m-ar pune Dumnezeu stapan peste intreaga lume nu as intra cu cizmele in sufletul cuiva, oricate averi si mariri as primi, orice mi s-ar promite... si am mai inteles ceva- toate vor primi rasplata in CER si mi se pare drept sa fie asa. - Un fir de praf, un neinsemnat, PE LANGA ATATIA OAMENI DEOSEBITI, CURATI SI INDREPTATITI IN CEEA CE FAC- SA LE AJUTE CEL CE-I INDEAMNA LA RAVNA LOR...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Astazi am invatat ca daca stai cu capul plecat, probabil ca sabia nu ti-l va taia, dar sigur vei avea probleme cu coloana.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|
||||
|
||||
|
Astazi mi-am adus aminte si am iubit cuvintele psalmistului:
"Mila si adevarul s-au intampinat, dreptatea si pacea s-au sarutat. Adevarul din pamant a rasarit si dreptatea din cer a privit." (Ps 84)
|
||||
|
||||
|
Frumos, Solveig!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Azi am invatat ca daca o persoana are o anumita functie, nu inseamna ca o reprezinta pozitiv.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
![]() |
| Tags |
| astazi, invatatura, lectie |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ati zambit cuiva astazi? | iosif | Generalitati | 101 | 11.09.2009 23:35:06 |
| invatat | Anna | Generalitati | 20 | 09.05.2009 21:58:38 |
| Am invatat ca... | Anunnaki | Generalitati | 2 | 21.03.2009 01:47:59 |
| rugaciune pentru invatat | Annamarria | Rugaciuni | 23 | 19.09.2008 01:41:24 |
| Astazi sarbatoarea Sf. Cuv. Parascheva | Tudor | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 01.11.2005 20:26:01 |
|
|