Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sarbatori > Rusaliile
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 01:55:49
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SorinL Vezi mesajul
Viata ne invata ca avem 2 optiuni: prima sa nu credem in Dumnezeu si a doua sa credem, dar atunci il vom uri pe Dumnezeu . Eu unul nu stiu cum e cel mai bine . Vreau sa cred in D-zeu si sa accept tot ce ofera acestei lumi , dar pur si simplu nu pot. De ce unii au noroc in viata si primesc tot? La noi in societate exemplele sunt evidente. Cretinul de Becali care a furat cat a putut se da cel mai mare credincios, se crede zeu si culmea parca Dumnezeu il iubeste. Trebuie sa furam toti statul(sa facem afaceri cu statul cum a facut el) si apoi sa dam 1% din ce-am furat la biserici si apoi Dumnezeu ne iubeste????? Si apoi sa ne credem Dumnezeu pe pamant? De ce D-zeu nu-i ajuta pe cei care muncesc o viata(invata) sa realizeze ceva si merg pe calea dreata(nu-si bat joc nici de valorile morale , nici de semenii lor si nici de ei insisi). Unde e Dumnezeu??????????????? Cum pot eu sa mai cred in El? As vrea din tot sufletul dar nu pot.
Bine precizat Sorin,
Insa stii si tu ca Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n sac. Sunt convins ca pentru tine Dumnezeu ti-a rezervat un serviciu pe masura educatiei tale undeva intr-o tara civilizata insa trebuie sa te mai zbati...si lasa-l pe Becali, nu-ti mai face singe rau.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 01:58:37
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Becali a furat?Credeam ca a stiut sa vanda si sa cumpere pamant cand s-a ivit ocazia...Si ce inseamna DE FAPT sa crezi in Hristos?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Duhul Sfant este irezistibil ? Mihnea Dragomir Dogmatica 28 14.04.2024 23:10:09
Rugaciunea catre Duhul Sfant Profetul de carton Dogmatica 16 11.06.2012 14:02:47
Te incalzeste Duhul Sfant? mihaiB Generalitati 1 20.02.2012 07:03:29
Lumina necreată: Duhul Sfânt și eternitatea Traditie1 Pocainta 1 04.03.2011 22:13:44
Botezul cu Duhul Sfant !!! petrut-angel Secte si culte 33 25.10.2010 19:02:33