![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
alina daca vrei sa alegi o carte cum spuneai in postarea ta cu ingerii eu iti recomand doua carti mai bune: CEASLOVUL SI ACATISTIERUL SI VEI LUCRA IN OGORUL DOMNULUI nu ai sa mai cauti cai verzi pe peretii ezoterici unde vei lucra in ogorul lui dilau cela rau.
|
|
|||
|
|||
![]()
"cartile oracol cu ingeri" sunt o prostie si cum prostia nu e pacat inseamna ca nici cartile respective nu sunt.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Vreau si euuuuuuuuuuuuu Acatistul Ingerului Pazitor si Canonul Ingerului Pazitor
Unde il pot gasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii Eu vreau sa-i aduc jertfaaaaaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]()
Asa, de curiozitate, cati ani ai?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Ce jertfă vrei să-i aduci?
|
|
|||
|
|||
![]()
Una pe care sa i-o ofere la sf asteapta....
|
|
|||
|
|||
![]()
Lasă-l pe el să zică, nu putem judeca persoana fără să știm la ce se referă. Poate înțelege prin jertfă o mică rugăciune, sau „duhul umilit și inima smerită”, prescuri, deși asta nu se dă pentru îngeri, sau poate jertfele din VT, care s-au desființat. Sau poate râde de noi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
Ingeri | nightwolffba | Generalitati | 10 | 11.04.2008 08:35:50 |
|