Citat:
În prealabil postat de konijiro
Gresit. Este pacat doar pentru cei care adera la credinta crestina, si chiar si asta e discutabil, daca vrei sa despicam firul in patru. Trebuie sa intelegi ca sistemul de valori crestin, si ideea de pacat din crestinism nu inseamna mai nimic pentru multi oameni.
Mai mult decat atat, chiar si voi, crestinii hardcore, cititi biblia pe alese, asa ca ce sa mai zic.
Homosexualii nu cauta lauda, cauta drepturi egale. Si cand se vorbeste despre casatorie, nu se vorbeste de cununie religioasa, deci nu are trebui sa te intereseze.
Numarul doi, ca tu ai o problema in a da explicatii copilului tau, ei bine, invata sa o faci, pentru ca va trebui sa o faci in fiecare zi. Vei avea parte de o groaza de intrebari incomode din partea copiilor tai, si homosexualii vor fi cauza a doar o mica parte din ele.
|
daca imi permiti konijiro : este pacat chiar si pentru atei , pagani chiar daca ei ii spun boala,tampiti sau mai stiu eu cum..chiar si pentru animale daca e sa fiu mai drastic in explicatie..pentru ca animalele nu fac asa ceva nu pentru ca se opun in vreun fel ci prin insasi existenta lor ..asa ca este PACAT pentru toti - pacat, faradelege sau cum vrei tu sa-i spui si nu este doar strict pentru crestini cum spui ! este inuman..nu trebuie neaparat sa stai cu capul in biserica ca sa-ti dai seama ca e ceva ANORMAL...mai departe - intr-adevar unii spuneau de drepturi egale dar unii se laudau cu asa ceva..daca nu ma crezi o iau ca pe o parere a ta personala si cu prietenie te-as ruga sa mai cauti la ce anume spun ei prin filmuletele de pe YouTube de la Parada Gay anul acesta si nu numai..spui de cununie religioasa poate pentru unii dar pentru multi(vezi pe cei din afara tarii) vor si se simt foarte onorati sa-i cunune un preot - vezi biserica catolica..HOMOSEXUALITATEA nu este chiar o mica problema konijiro ci chiar una foarte mare(desigur este o parere personala)..este una din multele probleme este adevarat dar ESTE MARE..acum cat se poate lupta asa cum putem cu marsuri, lozinci,discutii eu zic ca trebuie sa luptam..este un drept al nostru de crestini si de oameni atat timp cat traim pe acest pamant si vrem sa ne numim crestini adevarati !..