Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2010, 20:22:26
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Drepturi le putem da destule cat sa traiasca decent daca lasa deoparte "gay prinde" si isi inteleg problema.
Da-mi un link care sa arate ca homosexualitatea e o chestie "rezolvabila", si mai mult decat atat, o problema care ameninta societatea.

Astept un link de pe un site stiintific, neafiliat religios, si cu peer review. Multumesc.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:24:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu este pentru tine de inteles ce a facut acolo Dumnezeu.
Afirmatiile tale arata ca mai degraba pe tine te depaseste chestiunea.

Citat:
Decit sa te umfli in pene de actiunile divinitatii, tu urmareste in VT, daca reusesti, sa observi ce au facut cei CEVA mai asemanatori cu tine adica, muritorii de rind, LOT ,care era impacat cu toti si cu toate, nu critica pe nimeni si doar privea in zare stind la portile orasului.
Nu ma umflu in pene.
Constat.
Ceea ce pentru tine vad ca e f. dificil.

Lui Dumnezeu nu i-a placut ceea ce se intampla acolo. Similar cu ceea ce incepe si societatea noastra sa devina.

Unii mai opun rezistanta. Dar depinde cum o fac..
Aruncatul cu pietre si injuraturile clar nu e calea cea buna.

Poate si Lot ar fi facut ceva daca ar fi stiut din timp unde o sa se ajunga.
Dar abia cand a fost pus in fata inevitabilului si-a dat seama de dimensiunile problemei.
Nici el nu se astepta sa nu mai fie nici macar 10 drepti in cetatea aceea.

La tine e musai o logica ambilicata si cuvinte intotocheate, fraze lipsita de noima, pentru ca ceea ce este evident sa se transforme intr-un mister de nonses.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:25:32
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
nu am facut vreo asemanare intre ND si Sf Nicolae decat numai in acel loc sa intelegi dar toti tintim catre acolo...anume LEGEA LUI DUMNEZEU si binele nostru aici si nu numai ca, crestini :) Aline nu am dat-o la intors , pur si simplu nu am explicat mai pe DETALIU dc vrei..dc mai intrebat , am raspuns ca sa intelegi..cat despre asemnarea cu Sf Nicolae in toate privintele ai dreptate...dar stii tu cum e cu o scara ! urcam pe trepte..omul nu poate deveni sfant intr-o clipa..cu greseli ne ridicam iarasi..dar stam in picioare nu ne lasam invinsi...iarasi ai dreptate - manifestatia trebuie bine organizata pentru a nu se intelege altceva..cum spuneam ca pe scara :)
Vezi tu, prima treapta ca sa ajungi la Sf. Nicolae nu e palma pe care o dai altuia ca nu vrea sa mearga acolo unde tu zici ca mergi..
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:25:55
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
toti tintim catre acolo...anume LEGEA LUI DUMNEZEU
Daca ai legea lui dumnezeu ca standard, te rog sa explici de ce ai ales sa o aplici in mod selectiv.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:28:42
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit

"Pacat" este un cuvant cu semnificatie religioasa, deci pe partea cu ateii nu ai nimerit-o.

am spus deja domnule konijiro : daca ti se pare un cuvant cu semnificatie religioasa uite-te in text scrie : oamnei bolnavi, tampiti cum le spun UNII din atei..

Cine iti da tie dreptul sa decizi ce e normal si anormal atunci cand e vorba de alti oameni?

sincer acum chiar vrei sa-ti raspund la aceasta intrebare ???
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:35:31
fall3n fall3n is offline
Member

Data înregistrării: 04.03.2009
Locație: Ramnicu Sarat jud Buzau
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fall3n
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vezi tu, prima treapta ca sa ajungi la Sf. Nicolae nu e palma pe care o dai altuia ca nu vrea sa mearga acolo unde tu zici ca mergi..
Aline : aceste parade gay ei le fac in cunostinta de cauza..pentru ei totul se rezuma la placere..multi stiu ca este anormal dar nu ii intereseaza..se chinuiesc pe ei singuri si isi spun ca e normal ceea ce fac..imi spui si mie daca tot deschizi subiectul despre asa ceva cum ar fii ideal pentru tine sa se vorbeasca si sa se actioneze in cazul acestei boli din punct de vedere crestin in afara de sutele si miile de vorbe de prin carti de specialitate ??? ce ar trebui noi sa facem ca romani si crestini cand ei isi cer asa zisele drepturi in strada fara nici o rusine ???
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:36:20
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de konijiro Vezi mesajul
Da-mi un link care sa arate ca homosexualitatea e o chestie "rezolvabila", si mai mult decat atat, o problema care ameninta societatea.

Astept un link de pe un site stiintific, neafiliat religios, si cu peer review. Multumesc.
Dom'le, macar spune-ne si noua ce esti, si ce credinta ai, daca esti ateu sau nu, sa stim si noi cum sa abordam problema.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:37:39
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de truthtostone Vezi mesajul
Sunt niste cuvinte care arata ceea ce sunt acele persoane.Sunt niste poponari care nu ar trebui sa aiba dreptul de a promova homosexualitatea intr-o tara cu istoria noastra.Acum dupa ce-au murit bunicii pentru neamul crestin ortodox,noi ne dam pantalonii jos - barbat cu barbat?Stam prea bine din punct de vedere moral si ne mai lipsea homosexualitatea?

Lasand la o parte faptul ca tu postezi mereu doar ca sa simti ca esti impotriva cuiva,sper sa nu ingaduie Dumnezeu sa-ti vezi fiul maine, poimaine cu limba in gura lu altu` (in gura fiului lu` vreunu de pe forum care e de parere cu tine).Nu m-as bucura dar as zambi luuuung de tot.Dar cauta-l tu pe dracu ca ai sa-l gasesti repede.

Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt.
asemenea atitudine care indeamna la violenta si ura ce roade bune poate avea? caci eu stiu ca ceea ce semeni, aia aduni... Credeti ca aruncand cu pietre, sunteti mai presus decat altii. Aratati noarmalitatea cu dragoste, va fi mai bine inteles de catre multi. Ce vreti, sa fondati o noua inchizitie?
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:41:04
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
asemenea atitudine care indeamna la violenta si ura ce roade bune poate avea? caci eu stiu ca ceea ce semeni, aia aduni... Credeti ca aruncand cu pietre, sunteti mai presus decat altii. Aratati noarmalitatea cu dragoste, va fi mai bine inteles de catre multi. Ce vreti, sa fondati o noua inchizitie?
Normalitate cu dragoste? Dragoste fata de cine? De scarbele si uraciunile alea. Ajunge sa-i vad prin presa un moment si deja imi provoaca greata.

Iar incepi cu "Voi crestinii trebuie sa iubiti pe toti" si mi-e ca vom devia de la subiect.

Ia spune-mi, dar voi iudeii ce credeti despre homosexuali, daca tot veni vorba?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 26.05.2010, 20:46:19
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fall3n Vezi mesajul
cum spuneam si mai sus : nu mai priviti chiar totul cu ochi critic..daca au fost acele incidente si nu neg ca ar fii fost este pentru ca intrei acei oameni numiti membri NOUA DREAPTA au fost si altfel de oameni mai exact neo-nazisti, golani care in anii care au urmat sau dat deoparte din aceasta organizatie si asta pentru ca s-au dat singuri pe ei - au vazut ca nu este aici locul lor(vezi manifestatiile NOII DREPTE fara incidente din ultimii ani)...in NOUA DREAPTA nu este loc pentru golani , anarhisti si neo-nazisti..sunt tineri nationalisti si crestini - unul din punctele NOII DREPTE este : Sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române și stoparea ofensivei sectelor declanșată după 1989, ofensivă care vizează distrugerea crestinismului ortodox și, prin aceasta, sfărâmarea unității spirituale a poporului român..va rog mult incercati sa intelegeti - doar suntem crestini - nu aruncatori de bile - sa nu puntem eticheta si sa expediem..avem cu totii internet - de ce nu cautam mai bine ???..de ce nu se spune si de lucrurile bune care sau facut de catre ei ? de ce ?...ne-am invatat sa ne punem ochelarii de mari critici si nu iertam pe nimeni..toti gresim dar pe cat putem ne sprijinim...avem patimi cu totii - e mai bine si mai crestinesc cred eu sa ne ajutam decat sa aruncam si sa tot aruncam vina unii asupra altora..
Cred ca sprijinirea violentei este ca si cum ai fi faptas la aceasta. mare atentie ce si cum sprijini. lectiile istoriei ar trebui sa fie de ajuns, dar se pare ca nu sunt...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Artizanii noii ere, sau cum sa naste un new age... eodor nastasa Generalitati 15 12.09.2014 11:35:56
"Pace vouă ", o binecuvântare pentru o stare de normalitate ! cristiboss56 Pocainta 4 01.08.2013 19:22:30
Marsul pentru viata ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 3 20.03.2012 20:22:39
Marsul vietii la Paris (22 ian. 2012) laurastifter Stiri, actualitati, anunturi 48 04.02.2012 22:25:19
Marsul Distrugatorului eodor nastasa Generalitati 11 19.04.2010 21:04:37