Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.05.2010, 22:31:53
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fetelor , v-ati indepartat de subiect.
Jullie, vrea sa inteleaga de ce Hristos nu a amintit deloc de pomenirea mortilor, nu cum se face coliva.

:)))Glikys, gindeste-te ca cineva te intreaba in pridvorul bisericii acest lucru, tu ce faci ii vorbesti de coliva? ...:))))...un fel de tara arde si baba se piaptana :)
Reply With Quote
Vechi 27.05.2010, 22:40:28
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Fetelor , v-ati indepartat de subiect.
Jullie, vrea sa inteleaga de ce Hristos nu a amintit deloc de pomenirea mortilor, nu cum se face coliva.

:)))Glikys, gindeste-te ca cineva te intreaba in pridvorul bisericii acest lucru, tu ce faci ii vorbesti de coliva? ...:))))...un fel de tara arde si baba se piaptana :)
:) Andrei, cuiva care merge intr-o biserica ortodoxa nu cred ca i-ar da prin cap sa intrebe asa ceva, iti garantez eu. Ceea ce nu e neaparat un lucru bun, pentru ca poate fi vorba si de ignoranta la mijloc si de preluarea unor automatisme. Lasa, e bine ce am postat, ca mai citeste si alta lume, nu doar Jullie, si poate e curioasa ce si cum. Eu pana ce nu am citit astea nu stiam bine care este randuiala corecta. Sa mai citeasca si altii lucrurile autorizate, sa se dumireasca, nu sa intrebe prin pridvoarele bisericilor ce si cum.
Ca si cum cele 4 evanghelii ar cuprinde tot ceea ce a spus si facut Hristos! Si asta e scrisa in Biblie - "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin".
Vechi 27.05.2010, 22:46:03
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Ca si cum cele 4 evanghelii ar cuprinde tot ceea ce a spus si facut Hristos! Si asta e scrisa in Biblie - "Dar sunt și alte multe lucruri pe care le-a făcut Iisus și care, dacă s-ar fi scris cu de-amănuntul, cred că lumea aceasta n-ar cuprinde cărțile ce s-ar fi scris. Amin".
Oricat as vrea sa adaug ceva la Biblie luand ca pretext acest verset, nu mi-l imaginez pe Hristos mancand coliva la pomana in timp ce zice : "Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor si tu vino dupa mine"...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 27.05.2010, 22:47:53
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Oricat as vrea sa adaug ceva la Biblie luand ca pretext acest verset, nu mi-l imaginez pe Hristos mancand coliva la pomana in timp ce zice : "Lasa mortii sa-si ingroape mortii lor si tu vino dupa mine"...
Doriana, daca urmezi linkul acela, vei vedea originea colivei...
Vechi 28.05.2010, 09:54:38
florin1966 florin1966 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.08.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
oricum HRISTOS a facut mai multe decat iti poti imagina . chiar daca imaginatia ta e limitata , DUMNEZEU nu se raporteaza la ea si nu face doar atat cat poti tu intelege
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pomana mortului demna de luat in seama? Yasmina Slujba inmormantarii 46 27.02.2017 15:56:13
Pomana ,instrumentele,SF Canoane Gyulia Generalitati 22 13.09.2010 12:00:26
Miercuri pomana roman2010 Slujba inmormantarii 7 11.09.2010 21:38:31
nunta-se poate da de pomana? nicosim Nunta 2 03.02.2010 18:57:58
poti face pomana inainte de nunta andreea81 Nunta 1 03.03.2008 13:56:56