Doamne, ajută-mă ca-n momentele mai dificile ale vieții să am puterea de a spera într
cica suntem crestini si nici nu stim sa raspundem frumos altei persoane,numa va apucati sa comentati ca vai cum poate gandi ca vai ca nu stie ce si astfel indepartati persoana respectiva si dupaia nici nu ii mai vine sa intrebe ca sa fie lamurita. Eu zic sa ne uitam la toti, si sa nu mai aruncam atata cu pietre si ref la Biblie eu am citit-o pe toata si pot spune ca nu se contrazice. Duhovnicul meu a spus odata ca at cand te apuci sa citesti Sfanta Scriptura sa incepi cu Noul testament si daca citesti sa citesti de ex un cap pe zi dar cap ala sa il intelegi asa cum ar trebui,in esenta lui si sa te gandesti ce vrea sa spuna versetele alea,de asemenea inainte sa citesti sfanta scriptura fa-ti semnul sfintei cruci si vezi ca exista si rugaciuni pe care le poti spune inainte de a incepe sa citesti din Biblie
Last edited by Insane; 28.05.2010 at 13:53:54.
Motiv: Doamne, ajută-mă ca-n momentele mai dificile ale vieții să am puterea de a spera într-un nou început mai bun.
|