Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2010, 16:12:16
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Dragul meu, crede-mă: nu întrece nici măsura 3/4 nici măsura 4/4, și are chiar sistemul modal de tonuri, semitonuri si structuri infracromatice netemperate. Serios!

Pentru că mi te-ai adresat mie, te informez că nu prea folosim stilul pop, stilul popular nu-l agreem, maneaua o respingem hotărât, cât despre muzica romulană, n-a ajuns încă în galaxia noastră. Auzeam că scenariștii de la Hollywood ar fi creat o limbă artificială: romulana, de muzică însă n-am auzit. Ăștia sunt mai războinici așa din fire, n-au simț muzical

Problema e că noi nu suntem sectari, am preluat moștenirea culturală europeană și americană în materie de muzică religioasă. Dacă vrei să auzi muzică "sectară", exclusivistă, monostilistică 100% ți-aș sugera muzica bizantină de exemplu...
pot sa iti spun ca scrii ca de obicei lucruri aiurite care nu au nici o legatura cu ce discutam noi,tu esti aici si biata-ti minte la periferia sistemului solar neavind habar de ce votbesti.oare ti-e somn si esti in alta parte somn usor hai sa discutam de exemplu despre bibilici sau porumbei poate sti mai multe sau zi cu saxu'.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pilda lucratorilor viei- ce trebuie sa dam lui Dumnezeu ? mihaiB Despre Biserica Ortodoxa in general 1 02.09.2012 22:19:49
Sa ii aducem slava Lui Dumnezeu. Sa citim Psaltirea Lucian008 Rugaciuni 30 29.12.2011 18:59:14
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Lauda pe Domnul ! iustin10 Rugaciuni 9 19.10.2010 15:02:14
rugaciunea de lauda bncusu Rugaciuni 2 10.10.2008 19:31:27