Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Dragul meu, crede-mă: nu întrece nici măsura 3/4 nici măsura 4/4, și are chiar sistemul modal de tonuri, semitonuri si structuri infracromatice netemperate. Serios!
Pentru că mi te-ai adresat mie, te informez că nu prea folosim stilul pop, stilul popular nu-l agreem, maneaua o respingem hotărât, cât despre muzica romulană, n-a ajuns încă în galaxia noastră. Auzeam că scenariștii de la Hollywood ar fi creat o limbă artificială: romulana, de muzică însă n-am auzit. Ăștia sunt mai războinici așa din fire, n-au simț muzical
Problema e că noi nu suntem sectari, am preluat moștenirea culturală europeană și americană în materie de muzică religioasă. Dacă vrei să auzi muzică "sectară", exclusivistă, monostilistică 100% ți-aș sugera muzica bizantină de exemplu... 
|
pot sa iti spun ca scrii ca de obicei lucruri aiurite care nu au nici o legatura cu ce discutam noi,tu esti aici si biata-ti minte la periferia sistemului solar neavind habar de ce votbesti.oare ti-e somn si esti in alta parte somn usor hai sa discutam de exemplu despre bibilici sau porumbei poate sti mai multe sau zi cu saxu'.