![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu, nu este suficient. Este vorba de un păcat grav (încălcare deliberată și cu voință a poruncii I). Prin urmare, pentru restaurarea stării sufletului, este necesară absolvirea sacramentală prin Sf Taină a Spovezii.
|
|||
|
|||
![]()
Daca fata se poate dezlega prin spovedanie si rugaciune, pe baiat cum il poate dezlega?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Preotul are autoritatea de a desface aceste descantece dupa ce fata se spovedeste. Daca sunt desfacute dispar in scurt timp si efectele lor. Pentru inceput se mearga la un duhovnic bun. El ii va da mai multe detalii.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 29.05.2010 at 15:41:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ce se poate face la nervi ? | Mirela0110 | Generalitati | 22 | 22.06.2010 14:36:51 |
Dupa cat timp se poate face nunta? | AlainaRai | Nunta | 2 | 23.01.2010 19:06:00 |
Se poate face pomenire in postul Craciunului? | sophia | Slujba inmormantarii | 10 | 09.12.2009 17:48:49 |
|