![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am intalnit multe cazuri de mahniri si suparari intre nasi si fini. In mai toate cazurile din pricina ca nu au avut cu totii acelasi duh si ritm de vietuire. Este bine a purta de grija celor neputinciosi, eu as face'o insa ca prieten, nu ca nas. Nas as putea fi doar unora pe care i'as vedea incercand cu adevarat sa vietuiasca duhovniceste. Atat spre intarirea mea, cu rugaciunile lor, cat si a loc cu farama mea de experienta, pe care ar presupune'o diferenta de varsta dintre mine si ei. Nu stiu, sunt inca prea mic pentru a vorbi de nasie. Mai am de crescut. :) P.S. Cununia intre ortodocsi si eterodocsi este ceva ce inca imi este neclar. Nu am cautat sa vad gandirea Parintilor. Dupa mintea mea, in stadiul actual, cred ca este tare dificil a uni doua lucruri diferite. Daca amandoi sunt traitori fideli ai credintei, nu stiu cum pot ei deveni una in duh. Daca unul dintre ei este indiferent si trece la credinta celuilalt, este una, daca amandoi sunt indiferenti si aleg una dintre ele, asta si asta ceva. Insa daca ei simt ca sunt in Adevar, fiecare in "adevarul lui", nu stiu ce sa zic. Mi'e teama de ispite mari in astfel de casnicii.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 31.05.2010 at 10:49:24. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legile duhovnicești | Simply_me | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 27.08.2012 00:48:36 |
cununie | lmihaela | Nunta | 2 | 07.02.2011 12:10:42 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
cununie | luminitab | Nunta | 0 | 06.11.2007 04:39:45 |
|