Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 11:34:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Anca, iti dai seama ca e rautacios cam pe degeaba ce spui tu mai sus.
Cred ca o cale, sau parte din cale spre mantuire, este sa iti umpli mintea de rugaciune, sa iti indrepti gandul cu totul spre rugaciune. Nu? Asta este si scopul rozariului (care BTW, nu se citeste, din cate stiu eu), asta este si scopul rugaciunii inimii, asta este si scopul unui acatist, si asa mai departe. Si iti dai seama ca nici un catolic nu spune ca se mantuieste singur. Deci?

Sa gasesti nod in papura acolo unde nu este nod in papura este un pic cam ciudat.
Interesant ca vezi rautate acolo unde nu-ti convine tie, dar la tine... niciodata.
Repet: acest lucru l-am citit pe forumul greco-catolic, si anume ca citirea Rozariului ii mantuieste; la care se adauga afirmatia lui Mihnea Dragomir, care spune ca mantuirea este usoara.
Ceea ce spui despre rugaciune stiu si eu; dar nu se punea problema rugaciunii continue, in discutia respectiva de pe forumul catolic, ci era evidenta preocuparea pentru mantuire, dar prin citirea Rozariului inainte sau dupa Liturghie. Parea ca doar Rozariul ar avea rol mantuitor, nu si Liturghia. Asta m-a nedumerit.
Si acum spune-mi te rog, in ce consta rautatea ca sa nu te rezumi doar la a face afirmatii gratuite.

Last edited by Miha-anca; 01.06.2010 at 11:40:15.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce sa fac sa ma mantuiesc? iRoDiOn Generalitati 25 07.06.2012 19:48:10
Demonii cred Adevarul, ca Hristos este Fiul lui Dumnezeu.SI DEMONII SE MANTUIESC ? gpalama Secte si culte 23 31.05.2010 22:07:54
Ce trebuie sa fac ca sa ma mantuiesc? razvan_m Despre Biserica Ortodoxa in general 0 14.09.2008 19:52:42