Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 13:14:21
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai cred ca ideea topicului era de fapt sa ne impartasesti ceva din capacitatile tale supra-normale, asa ca ce mai astepti?

Nu de alta, dar nu cred ca mai sunt altii pe forum capabili sa reclame asa ceva :)
gresit!de era asa,intitulam topicul:stati jos si ochii mari la mine!e vorba aici de toti,nu doar de mine.ideea e:hai sa descoperim!capacitatile umane is multe,eu invitam la o descriere a celor mai bizare,nu la cele clasice,care deja se stiu.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 13:18:53
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
gresit!de era asa,intitulam topicul:stati jos si ochii mari la mine!e vorba aici de toti,nu doar de mine.ideea e:hai sa descoperim!capacitatile umane is multe,eu invitam la o descriere a celor mai bizare,nu la cele clasice,care deja se stiu.
Nu te astepta la ceva extravagant sa uimitor, ci la lucruri mici, cum ai spus, furnicaturi, daca poti sa le numesti asa.

Ideea este ca doar cei cu adevarat desavarsiti duhovniceste primeste asemenea capacitati, si nu spre implinirea personala. Asadar, doar de un sfant ai putea spune ca are capacitati "supra"-naturale.

Insa sfintii nu prea stiu sa stea pe internet.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre cele mai ciudate vise din viata mea Raluca1905 Generalitati 19 04.12.2017 23:18:24
vise ciudate Tia Intamplari adevarate 26 04.09.2012 22:26:00
Manifestari ciudate (?) Roseinthedesert Alte Religii 70 25.10.2010 23:40:01
Chestii ciudate in articolul de azi de pe crestinortodox.ro mihailt Generalitati 16 24.04.2010 09:19:49
vi sau intamplat unele lucruri ciudate chiar in zi pintilescu Botezul 10 29.08.2007 22:01:13