Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.06.2010, 21:12:43
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

sa opresti electricitatea inseamna sa omori si oamenii. Noi functionam tot datorita electricitatii asa ca discutia e destul de simpla. Murim si gata. Nu mai facem nimic si nici eonor nu ne vede :D
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 21:37:59
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit pentru : inteligenta-artificiala.doi

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
sa opresti electricitatea inseamna sa omori si oamenii. Noi functionam tot datorita electricitatii asa ca discutia e destul de simpla. Murim si gata. Nu mai facem nimic si nici eonor nu ne vede :D
Zau, si daca io, adica organismu' lu' io, sufera ceva transmutari/reconfigurari si produc electricitate mai in "altfel" ca s'acu? A ? Atunci am ocazia sa te vaz raposat...
Vechi 01.06.2010, 22:15:50
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Zau, si daca io, adica organismu' lu' io, sufera ceva transmutari/reconfigurari si produc electricitate mai in "altfel" ca s'acu? A ? Atunci am ocazia sa te vaz raposat...
Tot nu e bine. N-ai sa vezi nimic. Nu poti vedea ceva foarte mic iar obiectele mari sunt facute din multi atomi tinuti laolalta de forta care presupunem ca dispare. Si nici atomii respectivi n-ar mai exista pt ca si ei "beneficiaza" de aceeasi forta. Deci n-as fi raposat ci mai degraba descompus in nuclee si electroni invizibili colapsati gravitational intr-un corp de dimensiuni extrem de reduse deoarece si Pamantul e solid tot datorita fortei electromagnetice. Asadar ai sa fii un "ceva" care n-o sa vada nimic si o sa se prabuseasca spre un obiect in formare cu o forta gravitationala imensa. Miscarea ta ar fi una oscilatorie cu centrul in centrul fostului Pamant. Amplitudinea oscilatiei ar fi egala cu raza actuala a Pamantului. Ar trebui evident sa te descurci si fara aer.
Si ar mai fi ceva impedimente legate de "vaz" dar ma opresc aici.
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 23:28:34
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tot nu e bine. N-ai sa vezi nimic. Nu poti vedea ceva foarte mic iar obiectele mari sunt facute din multi atomi tinuti laolalta de forta care presupunem ca dispare. Si nici atomii respectivi n-ar mai exista pt ca si ei "beneficiaza" de aceeasi forta. Deci n-as fi raposat ci mai degraba descompus in nuclee si electroni invizibili colapsati gravitational intr-un corp de dimensiuni extrem de reduse deoarece si Pamantul e solid tot datorita fortei electromagnetice. Asadar ai sa fii un "ceva" care n-o sa vada nimic si o sa se prabuseasca spre un obiect in formare cu o forta gravitationala imensa. Miscarea ta ar fi una oscilatorie cu centrul in centrul fostului Pamant. Amplitudinea oscilatiei ar fi egala cu raza actuala a Pamantului. Ar trebui evident sa te descurci si fara aer.
Si ar mai fi ceva impedimente legate de "vaz" dar ma opresc aici.
Ei na, mai, si tu acuma, nu vrei sa "luminezi" un crestin...troglodit. Si mai zi ca-mi place "teoria" lu', colapsarea-campului-gravitational-ce-tine-materia-n-solid-si-forma, si cum ziceai ?...io o sa fiu ceva care atras de-forta-imensa-a-lu'-gaura-cea-neagra-care-nlocuieste-pamantu-diparut-intr-o-mare-adunatura-de-alea-alea-resturi-de-atomi-si-praf-de-altea-alea-particoulute-tiny-mini-mici-de-tot...si-n-caderea-mea-ondulatorie-si-oscilatorie-frecventoasa-pe/cu-amplitudine-egala-cu-raza-lu'-fostu'-pamant...Alerta ! Atentie mai sunt t-10 secunde pana la colapsarea si celor din urma doi neurini a lu eonor ! Va rugam sa va ejectati !
Mai ai2, si cand ma gandesc, ca acu' ceva vreme tabarasi pe mine si pe "fanteziile" mele...nene, ai umor, parol...
Vechi 03.06.2010, 10:45:26
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit Calendarul mayas si anul 2012

Principalul argument pentru precizia datei de 21 decembrie 2012 il constituie vechiul calendar mayas, potrivit caruia solstitiul de iarna din emisfera nordica al anului 2012 va marca sfarsitul unei ere de 5.126 de ani. Coroborata cu alte profetii mayase din cartile Chilam Balam - o colectie de texte pre si post-coloniale -, aceasta data este considerata ca marcand fie sfarsitul lumii si al vietii pe Pamant, fie o schimbare de constiinta la nivel global.

Nu e decat politica de a vinde, de a avea subiecte in tabloide.
Un crestin nu este interesat de cand va fi sfarsitul lumii - "de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatal" (Mt. 24, 36), ci de cum asteptam acest sfarsit: "Drept aceea, privegheati, ca nu stiti ziua, nici ceasul cand vine Fiul Omului" (Mt. 25, 13).

Pentru un adevarat crestin, A doua venire a lui Hristos, se poate petrece oricand, chiar si maine.
Reply With Quote
Vechi 03.06.2010, 12:03:16
cotoracia cotoracia is offline
Member

Data înregistrării: 15.06.2009
Implicit Foarte bine Costel !

Foarte bine Costel ! Scurt și la obiect. Așa este din p.d.v. creștin, nu are importanță CÂND va fi sfârșitul lumii, ci C U M ne va găsi în acel moment !
”În cele ce te voi găsi te voi judeca !”
Reply With Quote
Vechi 13.06.2010, 16:26:51
KittyNou KittyNou is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2010
Implicit Lumea nu se termina in 2012.... dar in....

Ati vazut prima pagina pe Yahoo? Cand au descifrat limba dei maya, au inteles ca era pe 21.12.2012 dar acum doi arheologi care lucrez pentru Nasa au descoperit ca traducerea buna ar fii ca se termin in 49** (si nu imi mai amintesc) 2012 a fost o minciuna (pentru cine a crezut).

Ciao ciao
:P
Reply With Quote
Vechi 26.07.2010, 20:14:23
georgiana.gabriela georgiana.gabriela is offline
Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Locație: Romania
Implicit

Biblia ne spune ca nici Fiul Omului (adica natura omeneasca a Mantuitorului) nu stia cand va veni sfarsitul lumii, si unii se trezesc sa ne bage pe gat niste presupuneri de-ale lor.
"Si daca totusi..." intr-adevar, poate fi si atunci, poate fi si maine, si peste o mie de ani, numai Dumnezeu stie
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 22:11:55
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
situatia in care pur si simplu legile care permiteau energiei electrice sa aiba loc, nu mai sunt valabile!
Toate procese pe baza carora corpul uman functioneaza sint de natura electromagnetica. Deci sa intrebi ce vei face dupa ce aceste forte nu vor mai exista e cel putin ciudata.

p.s. acu vad ca si ai2 a postat acelasi lucru :)
Reply With Quote
Vechi 01.06.2010, 17:42:58
eodor nastasa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Uite ce propunere am. Si asa nu mai e atat de mult pana in 2012. Eu si topcat intr-un mesaj mai sus spunem ca in 2012 nu o sa fie nimic deosebit. Si vorbim la revelionul din 2013 cine a avut dreptate, noi sau religiosii care combina elemente din orice religie doar doar isi dau singuri emotii ca au trecut printr-o primejdie cum au fost eclipsa din 99, revelionul din 2000, cipurile si vaccinul antigripal. Asta ca sa ma limitez la ce-mi amintesc ca am trait personal. Daca ar fi s-o iau mai de timpuriu nu pot sa omit profetiile biblice neindeplinite chiar daca au fost facute de oameni plini de duhul sfant. Sau celelalte sfarsituri ale lumii peste care omenirea a trecut in cursul istoriei. Nu degeaba senzationalul otv-istic prinde atat de bine intr-o tara eminamente religioasa. Mare lucru nu facem dar traim periculos si ne plac povestile. Ei, uite ca eu spun cat se poate de clar ca "2012=sfarsitul lumii/venirea lui D-zeu/alte aberatii" e inca poveste nascocita de niste minti simple care s-au odihnit prea mult. Si adaug ca degeaba iti faci sperante puerile ca ne vei vedea in acele momente imaginare.
Sperante puerile, nu-mi fac, am zis ca : daca ar fi si numai daca, as vrea sa va vad...si nimic mai mult...cat despre restu', sa dea Dumnezeu sa discutam la revelionu' cu pricina...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce m-am saturat de viata si totusi o traiesc? Mflory Generalitati 65 22.01.2015 23:14:41
Si totusi Legea lui Moise era mai buna! luminitapreda Despre Sfanta Scriptura 38 22.08.2013 21:20:05
ALCOOLISMUL – EXISTA TOTUSI SPERANTA ! Ioan_Ciobota Generalitati 11 30.11.2009 19:37:17
asta e deja cliseu, stiu... dar totusi... Aionut Generalitati 12 10.11.2009 20:44:47
ceva totusi se intampla dupa moarte remember Generalitati 5 20.09.2009 21:50:26