![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Important este sa mergi si la biserica, cel mai bine ar fi sa gasesti o catedrala, pentru ca la catedrala este in fiecare zi slujba si vecernie, si au un cor frumos, prima data o sa-ti fie greu sa rezisti, dar dupa ce incepi sa mergi o sa creasca dorinta de a merge tot mai des, apoi iti poti cumpara niste carti ortodoxe pentru lectura, iti recomand:
Un om al lui Dumnezeu de Vasile Marcu Marturisirea unui pelerin rus Volumele parintelui Cleopa Incearca sa gasesti un duhovnic, la care sa te spovedesti, sa-ti deschizi sufletul, sa-i zici patimile tale pentru a te indrepta pe calea buna. Incearca sa te obisnuiesti cu rugaciunea inimii: "Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu milueste-ma pe mine pacatoasa/pacatosul." Vorbeste cu Dumnezeu ca el te aude, spune-i durerea ta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Subiectu favorit.Sa dam sfaturi ca si cum noi am sti ce e de facut.Ca si cum am fi rezolvat in viata noastra aceasta problema.Si eu,dupa multi ani,sunt aproape la fel ca in prima zi.Aceiasi neputinta si lene,si atractie a gandurilor lumesti ma fura de la rugaciune.Macar acolo ,in adancul inimii,cu cuvinte putine,icerc sa injgheb o rugaciune,cat o fi de sincera si aia . Draga livi ,nu iti dau sfaturi ,caci puterea rugaciunii vine de la insusi Dumnezeu. Cand El va socoti,vei capata aceasta putere,intr-un mod care nici nu te astepti.Tu nu trebuie decat sa fi sincer cu tine insuti si cu El.
|
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu vă îngrijorează ? Ați încercat să vorbiți cu un preot despre această batere a pasului pe loc ? V-a făcut recomandări utile ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Facem progrese,e drept,facem pasi mici,si e bine sa ii facem,dar cat de departe suntem de desavarsire.... Ori Dumnezeu aceasta vrea de la noi,desavarsirea in tot ceea ce facem . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cum am putea noi ști, dacă suntem în urcuș, în stagnare sau în coborâș spiritual ? Ăsta, da subiect ! Dar e pentru alt topic.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
buna | cristina mioara | Generalitati | 18 | 14.08.2011 18:25:42 |
buna | costan bianca | Umanitare | 21 | 10.12.2010 16:27:25 |
Buna | llaurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 14.10.2008 22:09:55 |
buna | cornel13 | Generalitati | 2 | 10.09.2008 21:20:18 |
|