![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
dom'le de fapt se scrie "domnule" monarhia absoluta nu mai exista din 1600 se vede ca cunsosti istoria.Poate vrei sa zici monarhie constitutionala ca ceea ce ai zis tu seamana cu dictatura actuala
|
|
||||
|
||||
![]()
Cineva spunea ca politica are drept scop binele public, or, in Romania acest sens a fost deturnat in sensul de afacere personala. Eu unul sunt dezgustat de ce se petrece la noi. Aproape toti fac contracte cu statul, iar cand vine vorba de "stiati ca fiul dumneavoastra face afaceri cu statul", politicianul in cauza spune "nu stiam...", iar cand se aduc dovezi, nu se iau masuri, vezi noul caz cu doamna din invatamant (consilierul ministrului Educatiei, Melania Mandas Vergu) care a luat 4 mil de euro.
Politicienii nostri, odata ajunsi la putere, cred ca au dreptul sa faca ce vor. Electoratul nu mai conteaza. Last edited by costel; 04.06.2010 at 12:04:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Așa este, numai că acest lucru nu este specific României, ci are loc în multe țări din răsăritul și apusul Evropii, precum și aiurea.
Să sperăm că, încet-încet, oamenii vor realiza că un stat clădit pe orice altceva decât pe Cristos este clădit pe nisip. Indiferent că acest "altceva" se numește "democrație", "drepturile omului", "bine cetățenesc" sau mai știu eu ce texte de dânșii inventate.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Criza Politica | vsovi | Biserica Ortodoxa Romana | 37 | 24.01.2012 12:19:57 |
Politica in biserica | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 56 | 06.04.2010 19:15:01 |
Politica pasilor marunti | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 11 | 19.08.2008 17:32:32 |
BISERICA SI VIATA POLITICA | iosif | Biserica Ortodoxa Romana | 22 | 15.06.2007 23:08:27 |
politica | nicoletajuravle | Generalitati | 76 | 20.05.2007 18:00:26 |
|