![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
De multe ori s-a dovedit ca o parte din acesti betivi,necredinciosi,talhari si curvari s-au indreptat mai mult decat cei care se intitulau credinciosi.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, si mie imi place propunerea Antoniei: sa se vina cu o solutie mai buna, si ea crestineasca, nu pagana, in cazul in care nu ne place ce s-a propus.
Mai multe grupuri de rugaciune? Bine ar fi, dar abia ne-am strans si cei 18-20. Dar, cine stie, poate, poate... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oare cat v-ar "costa" sa incepeti sa-i puneti pe acatiste pe mai marii Romaniei ? Dar sa va rugati de maine pt tot neamul ? Avem nevoie de patriarh ?
Concluzia mea este ca educatia noastra crestina este cu probleme, caci altfel, a te ruga pt toti ceilalti, pt neamul din care faci parte , este ceva implicit ! FACETI ACATISTE SI TRECETI NUMELE MAI-MARILOR ZILEI PE ELE ! |
|
||||
|
||||
![]()
Eu stiu ca in Biserica se fac rugaciuni pentru mai marii nostri, rugaciuni la care participam si noi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Pe P. Iachint l-am auzit oferind solutia:" faceti acatiste cu mai-marii zilei si trimiteti-le la mai multe monastiri!" Le vorbea unor studenti la teologie, suparati ca mai-marii zilei sunt pe alte carari.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar... dragoste cu de-a sila, nu se poate! |
|
|||
|
|||
![]()
Într-o discuție pe Calea Victoriei cu Petre Țuțea, văzându-l cât de înfocat este ca naționalist, Nae Ionescu i-a cerut învățăcelului său să propună un portret al „bunului român”. Nea Petrache a răspuns prompt și memorabil prin ceea ce Marcel Petrișor a numit pentalogul lui Petre Țuțea:
Să fie creștin, pătruns de taina Mântuirii noastre prin Iisus Să fie oricând gata să dea totul pentru Neam și Țară Să respecte femeia, chip al Maicii Domnului pe Pământ Să fie onest și sincer cu sine însuși și semenii săi Să fie un bun profesionist, în stare să se bucure când întâlnește un român mai capabil, mai performant. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Salvati Copenhaga! | andreicozia | Generalitati | 7 | 03.01.2010 04:45:16 |
salvati o viata | andreicosminus | Umanitare | 0 | 30.12.2009 17:57:32 |
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! | heaven | Umanitare | 8 | 10.09.2009 21:13:19 |
Salvati Iconostasul de la Cotroceni | simona76 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 26.03.2009 09:56:37 |
salvati un suflet | bm | Generalitati | 18 | 02.09.2007 15:10:53 |
|