![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si pe tine sa te lumineze. El mantuieste intr-adevar, dar prin Biserica Sa - care este trupul Sau si care este Una. Citat:
Poate ca ai dreptate, ca ar trebui sa se faca aceasta delimitare. Sa nu ne mai laudam cu procentele...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
In ceea ce priveste traducerile, versiunea NP si cea ortodoxa nu difera in punctele esentiale. VT difera in anumite aspecte deoarece ortodocsii au tradus septuaginta iar np canonul ebraic. Iar despre septuaginta am postat ceva mai devreme in acest topic. Nu e o traducere inspirata, ci e facuta de minti omenesti si atat. Dovada sunt contradictiile care apar. Citat:
Ce inseamna pt tine traducere corecta? Dc eu iti dau un fals, tu poti traduce cat se poate de bine falsul, dar si traducerea ta tot un fals e. Ori dc ortodocsi au luat septuaginta ca sursa e clar ca nici traducerea nu are cum sa fie mai buna.... Si la fel, pana nu cercetezi traducerile celelalte nu poti afirma ca sunt gresite, doar ca tu esti ortodox si ei nu(Desi Cornilescu era ortodox cand a inceput sa faca traducerea....). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile lui Charles Diehl si alte citate | sophia | Resurse ortodoxe on-line | 7 | 08.04.2014 01:34:51 |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile oracol cu ingeri, un pacat? | AlinaEM | Generalitati | 38 | 14.03.2011 08:39:51 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Se schimba cartile de identitate | Capy | Generalitati | 21 | 06.05.2008 18:59:20 |
|