Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.06.2010, 00:01:09
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Foarte puțini dintre sfinți au fost astfel din copilăria lor. Marea majoritate au avut momente de îndoială sau chiar de cădere. A-i învăța pe copiii noștri credința este un lucru bun foarte și este un comandament. Aceasta este chemarea lacilor: să aibă copii și să-i crească în Cristos.

Pe de altă parte, aflarea Căii care este Domnul nostru este întodeauna o aventură personală. "Făcutu-ne-ai cercetători, Doamne!". Eu, deși am avut doi bunici preoți ortodocși (unul dintre ei fiind părinte profesor), totuși L-am descoperit pe Dumnezeu după o lungă perioadă în care mi-am bătut joc de legea Lui, în care am desconsiderat Mireasa Lui, fiind absolut convins, în insolența și spiritul protestant al tinereții, că nu Biserica, nu "popii" și cei mai bătrâni, ci eu știu cel mai bine cum stă treaba cu Dumnezeu. Dar bunul Dumnezeu a avut o imensă răbdare cu mine, când ar fi fost foarte normal să mă ucidă pe loc. De aceea, am o anumită înțelegere față de cei care se află cu spatele la Dumnezeu și se dedau păcatelor, așa cum am făcut și eu.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Venirea Fiului Omului Tartaruga Dogmatica 69 18.08.2012 14:42:23
Venirea lui Mesia (Isus Cristos) Alin27 Din Noul Testament 23 23.12.2010 17:25:14
Despre venirea Domnului strajeru Secte si culte 4 24.04.2008 15:44:01
Venirea Antihristului ancah Biserica Romano-Catolica 16 23.04.2008 02:29:50
RUGACIUNI PENTRU VENIREA PLOII anadomnica Rugaciuni 8 20.05.2007 20:02:43