![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Accidentele se intampla din neatentie, din neindemanare , din cauza excesului de viteza din teribilism, etc...Daca faci un accident pentru ca nu ai acordat prioritate nu inseamna neaparat ca nu stii legislatie, ci poate nu ai vazut ca vine cineva, ai uitat sa te asiguri s-au ti-a sunat telefonul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca nu-i intamplator ca am ajuns aici (pe forum, cu acest subiect). Am citit cum va ajutat pe voi Sfantul Nectarie si am plans mult... Nu stiu daca lacrimile mele sunt curate ori cu pacat dar va pot descrie cum m-am simtit... M-am simtit ca un copil care se uita cu jind cum fratii sai primesc daruri de la parintii lor, iar el nu. Acest copil are incredere in parintii sai...stie ca si el este iubit la fel ca si fratii lui... numai ca... nu intelege...nu poate decatsa creada ca intr-o buna zi se va invrednici si el sa primeasca un dar... Acum iar plang di trebuie sa fac pauza! osa revin! Oricum va implor sa nu intelegeti cumva gresit!!! EU MA BUCUR PENTRU VOI! Last edited by valentinalogo; 06.06.2010 at 04:50:23. |
|
||||
|
||||
![]()
Parintele CLEOPA, spunea " Rabdare...! Rabdare...! Rabdaree........!"
La fel si geo.nektarios, dadea exemplu din invataturile sfintilor parinti si anume "...RABDARE IN SUFERINTA pt ca rabdarea ne aduce umilinta si ne tine in SMERENIE, apoi ne INTARESTE CREDINTA si dragoste de a ne PURTA CRUCEA asa cum Insusi Hristos a facut-o, dar si Bineplacutul Sau Sfantul NEctarie! "..... Stiu dragii mei....sstiu toate astea... dar este atat de greu uneori!... Ma bucur sincer pentru voi toti! Voi ati fost bolnaviori..! Eu nu am cunoscut boala...! dar asm cuunoscut durerea sufleteasca....si inca o durere sfasietoare ...! cu care incerc sa traiesc avand in fata ochilor pe Iisus rastignit pe cruce...! Si de cat ori imi vine sa spun nu mai pot....ma uit la El si-mi spun "El a putut" iar de cate ori imi spun ca este nedrept....ma intreb retoric..." dar pentru El a fost drept" Nici pe departe nu compar cele doua situatii (SA-MI FIE CU IERTARE daca am indus aceasta idee) ci numai DUREREA SI ACCEPTAREA EI...! Stiu ca Bunul Dumnezeu .... ma cerceteaza... ori poate este asta o mare ispita...(de a deznadajdui).... dar sa stiti fratilor ca chiar daca sunt o plangacioasa...imi duc crucea si ma rog la Dumnezeu sa ma intareasca...dar imi este greu... Nici nu stiu prea bine de ce va scriu... va rog mult de tot sa ma iertati daca va tulbur dar tin sa repet ma bucur pentru voi...! Nu stiu cine zicea sa aprindem candela la icoana Sfantului Nectarie...In aceasta seara am aprins aceasta candela... Am sa revin pentru ultima data sa va spun cum mi-a vorbit mie Sfantul Nectarie! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi doresc sa te ajut pentru ca nu cred in nimic "intamplator"! Am scris pana acum ddeja doua msaje...Este pentru primele dati cand scriu pe un forum... Recitind ce am scris si temandu-ma sa nu fiu "prea ridicola"... am observat ca am inceput sa scriu raspunzand mesajului tau.... Ceea ce eu am scris (mi-am strigat durerea), nu are legatura cu mesajul tau! dar...dar...dar...recitind mesajul tau am realizat ca s-ar putea sa te pot ajuta efectiv! Nu stiu prea multe date despre ce ai nevoie realmeente asta o sa decizi tu, daca crezi ca iti pot fi de folos. Am terminat AsE-ul -Facultatea de Management in 1997. Am lucrat 7ani ca Director Resurse Umane si 3 ani ca psiholog specializat pe psihologia muncii. In 2005 am terminat Psihologia. De 3 ani lucrez in invatamant si am trecut prin: doua licente, o dizertatie si o cercetare. Da-mi te rog mai multe detalii sa vedem cum si in ce fel te pot ajuta! Pe de alta parte sa stii ca emotiile nu dispar oricat de mult ai fi obisnuita cu examenele! Dar le poti gestiona putin mai bine! Emotiile te obosesc foarte mult.... incearca sa nu le dai frau liber...Roaga-te mereu si accepta-ti emotiile ca pe ceva frresc si trecator... Eu chiar sunt convinsa ca va fi BINE... Curaj, si Doamne ajuta! Eu astept...decizia iti apartine...oricum TE ASIGUR CA VE-I TRECE CU BINE PRIN ASTA! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cineva la biserica mi-a spus de Sfantul Nectarie si de ajutorul sau...Asa am ajuns prima data la manastirea Radu-Voda sa ma rog Sfantului Nectarie. Nu am primit nici un raspuns.... Ceea ce trebuie mentionat aici este ca rugaciunea mea a fost o mare "balba". Considerand ca m-am balbait cu mare talent... am simtit stringent nevoia sama duc samai incerc o data! Asa am si facut numai ca tot m-am balbait....Nu stiu cum sa a explic dar eram nehotarata in ceea ce vroiam... Cand am vazut cum stau lucrurile m-am dus a treia oara si........... Permiteti-mi sa folosesc urmatorul scenariu: eu sunt sora voastra iar Sfantul Nectarie (asa cum il numea cineva mai inainte), bunicul nostru care vine si va imparte voua fructe: mere, pere si prune. Eu cu toate ca sunt langa voi, in fata bunicului, nu primesc nimic, deoarece....am crezut eu... ca m-am balbait. Asa ca imi fac curaj si a treia oara cer si eu o vaarianta din trei....adica: "BUNULE da-mi te rog si mie... fie mere, fie pere, fie prune...! si.......AM PIMIT! Ce?!...Ce am cerut! Prune!.... concret: Una dintre variante a fost sa ma ajute sa ma linistesc. La ora 17 am cerut...la ora 23 am prinmit raspunsul!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dragut a fost moddalitatea! Merita s-o stiti. Calcam rufe si ma uitam la TV pe Trinitas...La un moment dat incepe emisiunea "Cuvant pentru suflet". Pana aici nimic deosebit numai ca,....pe fundal se auzea cantat ACATISTUL SFANTULUI NECTARIE!....Mi-a atras atentia, deoarece nu mai il auzisem la televizor pana atunci, auzisem multe acatiste dar nu pe al Sfantului Nectarie!....M-am uitat cu atentie si ce credeti!... Subiectul emisiunii era LINISTIREA SUFLETEASCA!!!!!!!!!!! ATUNCI AM STIUT CA SFANTUL NECTARIE ESTE LANGA MINE IN NEVOIA MEA! MULTUMESC SFINTE NECTARIE! AJUTA-I PE TOTI iar printre ei, ajuta-ma si pe mine! Amin! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vasilik, uite deja suntem doua care vrem sa te ajutam cu lucrarea, asa ca ia-o usor, calmeaza-te si spune-ne exact ce aume iti lipseste si unde nu te descurci. Sper ca ai luat restantele...
Valentinalogo nu stiu ce anume te necajeste, nu iti spun sa ai rabdare sau sa insisti asta deja o stii deja, nu are importanta ca te-ai "balbait" si nu ai stiut sa iti spui rugaciunea, eu singura rugaciune pe care o stiu este "Tatal, nostru!" , dar o spun de fiecare data de cateori am probleme, mi-e frica sau sunt in incurcatura, ma linistete si ma ajuta. Dupa operatie am fost la Duhovnicul meu de la Radu-Voda, care mi-a spus "Ai vazut, Dumnezeu nu este rau, din cand in cand ne mai da cate una ca sa ne schimbam, sa realizam unde gresim, ca sa ne faca sa ne intoarcem la el." Poate si tu ai nevoie sa te schimbi, sa indrepti ceva...poate ceva nu faci bine...Mergi din nou la Manastirea Radu Voda si stai de vorba cu un duhovnic, el stie sa iti explice multe lucruri pe care nu le intelegi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste Acatistul Duhului Sfant! ajuta foarte pentru luminarea mintii si reusita la examene! De asemenea nu trebuie sa lipsesti de la Sfanta Liturghie in duminici si in sarbatori(pe cat posibil). |
![]() |
Tags |
ana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
minunile de azi | florintoro | Intamplari adevarate | 6 | 15.08.2021 00:03:20 |
minunile sf. nectarie | cosmin_82 | Intamplari adevarate | 140 | 17.04.2020 05:26:54 |
Minunile lui Iisus | Florin Liviu | Generalitati | 24 | 21.01.2011 21:47:33 |
|