![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In Biblie scrie ca Dumnezeu are ochi, gura, maini, picioare si sta pe tron. Asta inseamna ca arata ca un om si ca are trup? Evident ca este un simplu mod de a descrie in cuvinte pamantesti ceea ce trascende realitatea noastra palpabila. Deci bogatul din istorioara (nu pilda) lui Lazar (apropo, e singurul nume prezent intr-un exemplu istoric, concret si real dat de Iisus Hristos) - simtea poate ca are degete si limba, dar numai Dumnezeu stie cum era existenta lui acolo de fapt. Este stiut ca pentru cei din iad nu mai este stiinta, nici cunoastere (gasesti tu versetul din NT), asa ca sarmanul bogat nici nu stia ce zice si ce sa ceara.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invieri au fost foarte multe, si inainte de venirea Mantuitorului (in Vechiu Testamet) si in timpul umblarii Mantuitorului pe pamant si dupa inlatarea Lui. Intr-adevar, nici unul din cei inviati nu a spus absolut nimic despre ceea ce au vazut in timpul mortii. Nu aveau ce sa spuna. Sfanta Scriptura prezinta moartea intaia ca pe un somn in care nu este constienta (sunt multe versete care arata acest lucru). Dar, aceasta moarte nu este incheierea tuturor lucrurilor. Exista si o inviere, despre care vorbeste foarte mult si cu putere, atat Domnul Iisus Hristos cat si Sfintii Sai Apostoli. Dar, pentru o mai buna documentare pe acest subiect vast, iti recomand un link, pentru studiu: http://www.proto-teologia.info/wiki/...Proto-Teologia |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ati citi de mai multe ori Noul Testament nu cred ca ati mai avea aceste nelamuriri. Sfanta Scriptura trebuie citita de mai multe ori ,cu binecuvantarea unui duhovnic ,sau chiar fara si trebuie ascultate predicile duminicale de la sfanta Liturghie. Doamne ajuta ! |
|
|||
|
|||
![]()
un suflet nu doarme, atunci ce rosr ar mai avea sa se vb de rai si iad, hai sa facem ce vrem ca oricum vom dormi pe urma nu?
logic ca exista judecata de apoi si restul le stiti, cititi cele 24 de vami. nu sunt vreo desteapta dar asa gandesc eu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, nu se incheie totul cu aceasta moarte. Urmeaza revenirea Domnului Iisus Hristos, invierea mortilor, judecata si rasplata. Toate acestea, sunt descrise in Sfanta Scriptura, in repetate randuri si cu mare limpezime. Ca exista judecata de apoi, sunt de acord. Restul (24 vami si altele) intra la categoria basme infricosatoare. Sfanta Scriptura nu pomeneste de asa ceva. Domnul Iisus Hristos si Sfintii Sai Apostoli ne invata altfel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Titul threadului implica ca exista conceptul numit moarte.Nu exista asa ceva.Faptul ca noi consideram ca acest concept exista nu schimba natura realitatii.O sa ziceti ca oamenii mor,animalele mor, plantele mor etc.Nu mai vorbim de obiectele/materia care ne inconjoara care o consideram din start moarta.
Daca vreti sa va convingeti ca de fapt nu sunt moarte, va recomand sa va luati un microscop.La un nivel suficient de amplificare a imaginii veti vedea miscare: vibratie, rotatie.Acea miscare e viata! Faptul ca o piatra nu misca, nu inseamna ca ceva in interiorul ei nu misca, iar noi incapabili sa vedem miscarea punem repede o eticheta: Piatra e materie moarta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Semnele mortii | Ionut27 | Generalitati | 9 | 14.10.2013 18:34:53 |
Anuntul mortii | Ioan-Victor | Generalitati | 16 | 26.09.2010 07:24:20 |
Inaintea mortii | mara2008 | Generalitati | 9 | 25.08.2008 12:23:15 |
inaintea mortii! | vanesa | Intamplari adevarate | 17 | 30.10.2006 09:11:14 |
|