![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne-ajuta!
Uite ce lucru frumos ne-a ajutat Dumnezeu sa facem pana acum: am vorbit azi cu parintele Nicolae. Au venit langa dansul cu tot dragul frati si surori din toata tara, dar si din Franta, din Germania, din Olanda. Asa s-au strans pana azi 31.000.000 lei. V-am scris tuturor despre pilda celor doi banuti ai vaduvei. Nu o sa vorbesc aici de sumele trimise de fiecare, dar asa a fost. Acei doi banuti de la fiecare, dar care insemnau foarte mult in putinul fiecaruia si atat de mult in ochii lui Dumnezeu, s-au adunat si iata ca acum am reusit sa strangem aproape o treime din suma necesara. Eu continui sa cred ca vom reusi sa strangem intreaga suma. Am nadejde ca Dumnezeu va incalzi si inimile celor care din n motive nu au reusit pana acum sa-si ofere ajutorul. Nu conteaza atat de mult cat donam, cat conteaza sa incercam sa facem acest gest de minima solidaritate cu o familie aflata efectiv pe marginea prapastiei. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|