Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.06.2010, 01:32:05
razvan_andrei's Avatar
razvan_andrei razvan_andrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.11.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
Semenii nostri nu trebuie judecati de catre noi pentru ca nu suntem in masura sa facem o judecata obiectiva. Pacatele le putem judeca dar nu persoanele.
Apoi tineretul este rezultatul educatiei care i-a fost data de catre societate, mai bine zis de parintii si apropiatii lor. Ca unii s-au mai intors, asta e mila lui Dumnezeu.

Ce semanam aia culegem. Cu siguranta nu s-ar apropia cineva de tineri daca ii mai si critica. Ca de parca n-ar avea si ei problemele lor.(de ordin spiritual...).
Sa fie bagati cu totii in aceeasi oala mi se pare nedrept.
Ai dreptate Florin, insa degeaba postezi asemenea mesaje, vor fi ignorate. Si tot la idei preconcepute se va ramane. Nimeni nu se gandeste la pacatele din tinerete (ma refer la cei care au facut aceleasi greseli de care-i acuza pe tineri acum), ci doar le place sa critice. Probabil ca ideea este ca 'si eu am facut greselile alea, insa m-am indreptat, asa ca am dreptul sa critic' Ar avea dreptul sa critice daca niciodata n-ar fi facut acele pacate. Insa asemenea persoane sunt f rare. Si sa nu-mi spuna mie oamenii care sunt mai in varsta ca atunci cand erau tineri erau sfinti. Toti gresim, insa e exagerat atunci cand se arunca in tineri cu noroi, pt ca asta va face din generatia asta oameni si mai indepartati de cele bune. Uneori Dumnezeu iubeste mult mai mult un pacatos decat 99 de drept-credinciosi.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55