![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Doamne feri! |
|
|||
|
|||
![]()
E bine sa specificam ca este o mare diferenta intre ura lui Dumnezeu si ura venita de la cel rau, sentimentul cel urat cu care ne luptam deseori .
Ura de la cel rau se raporteaza la persoana pe care o uraste si cel ce uraste isi canalizeaza energiile pentru a lupta cu ea. De aici rezulta o consumare a insasi persoanei care uraste si o coborare a ei la nivelui celui pe care il uraste, devenind poate mai rau decat el. Ura lui Dumnezeu inseamna pur si simplu neamestecul cu raul. Cel ce uraste raul nu se va uni cu el si-l va ocoli, cautand binele. Aceasta va face ca raul sa fie din ce in ce mai putin in viata lui si mai constrans sa dispara. Va veni si ziua cand gunoiul va fi aruncat in foc si distrus, dar pana atunci sa nu ne pasioneze relationarea cu el.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu iubesti pe vrasjmasii tai nu inseamna ca iubesti si raul din ei. Ii iubesti pe ei ca fiinte si, pana la urma ca frati ai tai rataciti, caci in esenta si pana la urma, TOT CE EXSITA are O SINGURA sursa , care este Dumnezeu, si toti avem acelasi TATA COMUN. |
|
||||
|
||||
![]()
Diavolul nu trebuie bagat in seama. Sa ne intarim in iubire fata de semeni si vom avea si fata de diavol cea mai potrivita atitudine. Pana atunci, ma tem ca tot vorbind de ura, ajungem sa o raspandim si asupra semenilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu stiu altii cum stau, dar eu una cand spun anumite lucruri, se intampla in asa fel incat cele spuse mai-nainte sa-mi fie puse imediat la incercare. Trecerea de la teorie la practica nu este un lucru usor, indiferent de cine ste vorba. Pentru ca fiecare are parte de ispite pe masura la care a ajuns. Doamne, ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi pare rau ca diavolul e prost si nu se caieste ce avere a avut si cat a putut pierde, mare bou.
|
|