![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu???Zal... a zis,nu eu.
Eu m-am referit ca daca se vorbeste despre cinstirea Ei in Ev lui Iacov,ma gandeam ca e adevarata Evanghelia,tocmai asta spuneam.
|
|||
|
|||
![]()
Te rog sa ma scuzi , e greseala mea din neantelegerea celor scrise de tine . Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i nimic,cand ai zis,mi-am dat seama ca a sunat neclar ce am zis.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mi se pare ca nu ai idee de ce spune biblia. Dami nume de un zeu care nu cerea jertfe umane. Ce intelegi prin cinstire sau prin adorare a FECIOAREI MARIA? |
|
||||
|
||||
![]()
Cunosc foarte bine Sfanta Scriptura,
Am citit-o de 6 ori. Zei care nu cer sacrificii umane: Athena, Apollo, Attis, Sbelsiurdos, etc. Cinstire, cand te rogi DUMNEZEU si astepti ca prin mijlocirea Maicii Domnului, DUMNEZEU sa iti rezolve problema X, Y, etc. Asta e atitudinea fireasca de cinstire a Maicii Domnului si a Sfintilor in general. Adorare, cand te rogi la Maica Domnului si astepti ca Maica Domnului sa iti raspunda si sa iti rezolve problemele. Problema aici e ca te rogi la Maica Domnului ca la Dumnezeu, ceea ce e o erezie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La greci erau putini care faceau jertfe umane dar la alte popoare aceeasi zei erau onorati cu jertfe umane numai ca nu aveau aceleasi nume ci se numeau altfel dar reprezenta acelas soare sau apa si asa mai departe. E adevarat ce spui cu adorarea si cinstire dar nu cred ca e vreun crestin care sa puna mai presus pe MAICA DOMNULUI decit pe DUMNEZEU. Cind se roaga la FECIOARA MARIA se roaga ca mijlocitoare nu ca EA ar fi mai mare ca DUMNEZEU si ca de la EA putere poate sa faca ca acea rugaciune sa se inplineasca.Totul este spre slava LUI DUMNEZEU nu spre slava celui la care te rogi in cazul de fata cu FECIOARA MARIA. In evanghelii este aratat ca insusi FECIOARA MARIA a spus ca este roaba LUI DUMNEZEU si sa i se faca EI dupa voia LUI DUMNEZEU. |
|
|||
|
|||
![]()
In Apocalipsa 12 nu e aratata fecioara Maria. Termenul de femeie e folosit la figurat acolo si aceasta femeie reprezinta semintiile lui Israel. Citeste tot cap 12 si iti vei da seama.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune destul de clar ca aceasta femeie va naste un copil (HRISTOS) care va conduce popoarele cu un toiag de fier si va fi luat la DUMNEZEU si ca satan (balaurul) vrea sa Il inghita ear cind nu a putut face fata copilului sa dus sa faca razboi cu cei din semintia EI adica cu cei care cred in FIUL EI adica in IISUS HRISTOS nu sa dus sa faca razboi cu israelitii ci cu crestinii adica cu cei care cred in IISUS HRISTOS. E logic ca nici in fata FECIOAREI MARIA nu putea face fata balaurul pentru ca DUMNEZEU o proteja incit pamint sa pus sa lupte cu balaurul pentru a proteja pe MAICA DOMNULUI. Acum poate ca poti vedea diferit aceasta prorocie care a fost facuta cind Eva a pacatuit ca ii va zdrobi calciiul ear EA ii va zdrobi capul sarpelui (balaurului). |
|
|||
|
|||
![]()
Are multa samanta de adevar ... cum ar fi nasterea Fecioarei, incredintarea ei la Templu, virtutea ei, starea si munca lui Iosif,diferenta de varsta intre Iosif si Maria, etc.. Aceasta carte probabil ca reprezinta intiparirea unei traditii ce circula prin acea perioada si ceia ce se stia si transmitea prin viu grai.. in mare parte Evanghelia este veridicta; De aceia si sfintii s-au folosit de ea, conferind dupa aceasta Evanghelie doua daca nu mai multe sarbatori Maicii Domnului.. Nasterea ei si aducerea ei la Templu..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|