![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am nevoie sa la demonstrezs atat parintilor mei cat si alor ei ca este posibil , si as vrea sa stiu de unde pot achizitiona cartea Parintelui Cleopa "ne vorbeste parintele Cleopa" , multumesc mult de tot pentru raspunsuri .
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.librariasophia.ro/cautare...rintele+Cleopa |
|
|||
|
|||
![]()
buna sant si eu intr.o problema asemanatoare santem in gradul 6 de rudenie
doresc sa stiu daca a obtinut cineva dispensa, daca da ma puteti ajuta si pe mine sa ma intrumati cum sa procedez va multumesc |
|
|||
|
|||
![]()
Orice om al Bisericii care are o experienta de viata va poate spune ca mai bine sa nu se faca o casatorie intre oameni care stiu ca sunt rude, chiar daca pentru gradul respectiv s-ar primi dispensa de la episcop sau de la sinod.
Eu am un caz in familie _ erau veri secundari, deci rude de gradul 6, si toti copiii lor au de suferit in viata de familie, iar aceasta suferinta se rasfrange si asupra celor mai multi dintre nepotii lor. Mai bine un pic de suferinta prin incetarea relatiei de dragoste intre persoanele care sunt rude, chiar in grade indepartate si chiar daca ar putea primi dispensa, decat multa suferinta dupa casatoria acestor persoane. Eu inca sunt moderat in ceea ce scriu, dar daca veti consulta pe marii parinti duhovnicesti, veti vedea cat de categoric si de drastic se exprima. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre rude | danielll | Generalitati | 9 | 03.03.2013 16:34:53 |
ce grad de rudenie exista intre noi?:| | roxicka | Tinuta in Biserica | 16 | 26.01.2013 17:42:54 |
CASATORIE INTRE RUDE | JOLIECOEUR | Generalitati | 26 | 02.09.2011 16:43:15 |
Despre casatoria intre rude de familie. | radugherasim | Nunta | 6 | 10.03.2011 18:40:07 |
casatoria intre rude | vlady | Generalitati | 5 | 11.02.2007 14:05:10 |
|