Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2010, 14:59:53
KittyNou KittyNou is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
Dar Dumnezeu a invins raul.

Probabil ca ceea ce iti doresti tu este un Dumnezeu care sa te scuteasca de toate dificultatile, de toate durerile, chiar si de acelea naturale si normale, chiar si de acelea care sunt intrinsec necesare pentru a putea percepe si aprecia opusul lor - binele si fericirea.

Tu esti copilul care il acuza pe parinte de lipsa de iubire pentru ca ii face o injectie care doare putin.

Ceea ce iti doresti tu este o divinitate care sa:

1. anuleze orice durere, orice suferinta, orice nevoie, de orice natura ar fi acestea;
2. anuleze liberul tau arbitru;
3 impuna o stare de "fericire" artificiala, in lipsa oricarui merit sau chiar a oricarei acceptari.

Te informez ca aceasta divinitate a fost dscoperita si este relativ accesibila; ea se numeste "doze dese si masive de heroina".
Nu ai inteles.
Nu vreau sa-mi elimine duerea mea de la cap, vreau sa elimine foamea din lume, razboaiele, Satana (care este sursa raului).
Oricum nici voi nu stiti cum functioneaza intr-adevar Dumnezeu si Satana. Unul imi zice ca el sta numai in iad, altul ca pamantul este iadul, altcineva ca Satana face sa se intample raul ca sa te puna la incercare. Deci fiecare are o punct de vedere a lui, divers de fiecare. De asta unul care vine aici nu intelege ce este crestinismul si in ce consista deoarece i se povesteste varianti toate diverse intre ele. (de exemplu eu)

Nu nu-mi trebuie heroina ca sa ma simt bine. Voi aveti deja opiul credintei.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) Bilibox Generalitati 118 05.12.2011 08:03:26
De ce ne-a creat Dumnezeu? Templier Knight Generalitati 6 17.03.2011 17:56:39
De ce a creat Dumnezeu lumea? crisnic Intrebari utilizatori 4 23.04.2010 13:52:13