Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.06.2010, 15:55:05
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de KittyNou Vezi mesajul
Nu-mi trebuie sa vad un film X** sau sa traiesc pe pielea mea ca sa stiu ce este dragostea, actul in sine. Si informatia joaca un rol important. Crezi ca nu stiu ce-i sexul? (nu-ti trebuie mult ca sa stii ce este)
Da-mi voie sa iti spun ca te inseli,draga mea pentru ca o astfel de experienta o poti sti doar traind-o si spiritual,nu oricum.
Filmele de gen sau materialele de educatie sexuala nu te vor invata asta pentru ca nici nu se vrea,sunt lucruri pe care trebuie tu sa le cauti si sa le descoperi.Tine de experienta personala a fiecaruia.
Dar,am incheiat discutia cu tine pe acest subiect pentru ca nu este locul pentru asa ceva.
Este liberul tau arbitru cel care va decide ce vei face cu informatia primita atunci cand va veni momentul in viata ta.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42