![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, da, stiu ce insemana ovare polichistice...dar nu inteleg pentru ce ti-a propus medicul chiretajul, sa-ti chiureteze ce anume? Ovarele?? Nu e posibil. Esti insarcinata si ai hemoragie?
|
|
|||
|
|||
![]()
Este vorba despre chiuretaj biopsic sau uterin pentru oprirea hemoragiei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Aaaaa, pai draga mea, atunci nu ai de ce sa te temi....e o interventie medicala necesara, nu e nici un bebe pe acolo caruia sa ii faci rau. Nu ai ce mustrari de constiinta sa iti faci. Din cate stiu eu interventia asta presupune luarea unei mostre de tesut din uter, e ca atunci cand te doare gatul si te duci la medic si iti ia o secretie din gat. Cam asa e si asta, decat ca exudatul/sectetia/proba se extrage din uter. Nu este propriu zis un chiuretaj, desi medical tot asa se numeste.
Daca nu esti insarcinata, nu sunt probleme, nu iei viata nimanui. Fa-o fara grija, iti doresc multa sanatate! G. Last edited by Georgi_85; 17.06.2010 at 16:58:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru raspuns!
Ideea e ca eu am deschis subiectul asta pentru ca doresc sa gasesc un medic ginecolog cu care sa ma consult. Chiuretajul de genul asta nu e recomandat pana in 30 de ani si poate produce sterilitate. Sper sa se gaseasca alte metode pentru oprirea sangerarii, mai naturale. |
|
|||
|
|||
![]()
Din ce oras esti?
|
|
||||
|
||||
![]()
Te rog spune si din ce oras esti,altfel nu vad cum sa te ajutam.
|
|||
|
|||
![]()
Bucuresti.
Scuze ca am omis. Sunt semi-impacientata. |
|
|||
|
|||
![]()
Un medic bun in care eu am incredere este Dan Tutunaru de la Elias. Incearca la el si vezi ce zice. E un pic mai scumpicel ce-i drept dar merita.
Si apropo, el nu face din cate stiu eu chiuretaje la cerere.Adica nu face avorturi. Sanatate maxima! G. |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |