Citat:
În prealabil postat de Doriana
Deci urmaresti sa ne constientizezi de postura in care ne aflam...Cu ce scop? Iti pasa de niste oameni pe care nu ii cunosti sau e doar un razboi ideologic pe care te simti dator sa-l duci...oare cu ce scop si manat de ce anume?
Esti sigur ca poti cunoaste un om stand in spatele monitorului si citind ce scrie?" Poate da copy-paste-uri, poate ii sufla cineva...
|
Inteleg ca nu am voie sa imi pese de niste oameni pe care nu ii cunosc daca sunt ateu? Adica exista o carte sfanta a ateismului in care scrie asa ceva? Sau de ce presupuneti ca nu mi-ar pasa?
Fie, sa zicem de dragul discutiei ca nu mi-ar pasa. Credeti ca mie imi e bine cand altora le este rau? Chiar puteti spune cu mana pe inima ca faptul ca majoritatea populatiei tarii se insala in ceea ce priveste niste lucruri pana la urma fundamentale nu ma afecteaza cumva, fie si indirect si pe mine? Credeti cumva ca traiesc intr-un turn de fildes unde ma pot izola de orice iluzie ce duce la tot felul de prostii? Caci am vazut deja chiar prea multe prostii facute intr-o logica crestina in aceasta tara. Si nu am chef sa vorbesc acum despre ele,as prefera pana una alta sa ramanem cat de cat ontopic.