![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce dotari trebuie sa aiba o manastire, care ar adaposti 4-5 calugari si maici? Ma refer la gospodarie mai ales.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dotari :toate cite sint strict necesare intretinerii ansamblului manastiresc si vietii vietuitorilor precum si pt acte filantropice. |
|
|||
|
|||
![]()
Tu ai o problema cu manastirile si calugarii? Intre untimele 10 threaduri din categoria asta, majoritatea sunt deschise de tine...
Last edited by Daniela87; 22.06.2010 at 15:14:50. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am o problema am un interes pentru manastiri. Cunosc destul de bine tainele bisericii si sf scriptura pentru a intra pe alte topicuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poti face biserica intr-o camera cu altarul orientat preferabil catre est, si asa mai departe |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dotari: biserica sau macar un paraclis, chilii dotate cu un mobilier cat de cat, bucatarie cu sala de mese si cu toate cele necesare aici, toaleta cu toate utilitatile daca se poate, o gradina, un teren pentru iarba (fan), un grajd cu o vaca, un cotet cu cateva gaini si o magazie unde sa tii cele necesare muncii si lemnele pentru iarna. Eu spun ca pentru un asemenea schit este mai mult decat de ajuns. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Staretul Manastirii Vatoped arestat in ajunul Craciunului | andra_v | Generalitati | 66 | 15.05.2012 22:01:12 |
Petrecere in fata Manastirii | Bogdan N | Generalitati | 9 | 15.08.2011 16:43:11 |
Mahomed in iconografia bolnitei manastirii Horezu | ioanna | Religia Islamica | 4 | 09.08.2011 17:12:46 |
Staretul manastirii | idealist | Preotul | 17 | 27.06.2010 21:23:37 |
Imagini din biserica cea noua a Manastirii Sinaia | cod_gabriel | Intamplari adevarate | 8 | 27.04.2007 15:03:35 |
|