![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu atunci ne a creat pentru sadismul lui, el ne face sa suferim, nu consider un Dumnezeu bun. Omul nu este o creatura minunata, este o fiara care distruge tot ce este in jurul ei, incepand de la natura si sfarsind cu bombe H, sterminatii. Omul este moartea. Atata tot. Da, ne tragem di maimute: este chiar asa de greu de acceptat, minte inchisa? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Cand nu intelegi ceva intreaba pe altii care stiu. Daca tu ai mers pe drum si ai cazut cu nasu-n bordura nu inseamna neaparat ca poti da lectii despre echilibru. ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 23.06.2010 at 18:58:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pana una alta, exista inca multe lucruri pe care stiinta nu le poate explica;nu are toate raspunsurile.
|
|
||||
|
||||
![]()
Da, da si eu sunt mai tanar cu 20 de ani, si zbier cu flamura rosie'ntr-o mana traiasca leninnnn maretu'...hai ma copii, fizicianu' calca aratura, stiinta lui nu-i decat racaiala la "poala lui Dumnezeu", veniti-va'n fire mai...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=54IWFk2s8UI
stiinta nu explica tot. |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca Dumnezeu este iubire, toata cunoasterea stiintifica explorata de oameni care uita ca sunt persoane, toata aceasta cunoastere se va redimensiona cumva din marea iubire a lui Dumnezeu. Daca acesti oameni se incapataneaza sa il ignore pe Dumnezeu crezandu-se doar indivizi superiori animalelor (care il recunosc pe Dumnezeu), atunci acesti oameni au parte de minciuna, de praf si pulbere- pentru ca sunt pamant si in pamant se vor intoarce. Si odata cu ei stiinta care ignora pe Dumnezeu se va risipi ca un fum. Hawkings este o minte ascutita, rara in domeniul cunoasterii umane. Nu cred ca Il neaga pe Dumnezeu- dar faptul ca plaseaza stiinta inaintea religiei este un minus pentru Hawkings. Cred ca forma materiala a cosmosului "l-a furat" de la adevarata contemplare a universului (un drum inceput de Newton, Einstein care au recunoscut pe Creatorul). Oricum, Hawkings este printre ultimii oameni de stiinta cu o constiinta a cunoasterii, constient de faptul ca face stiinta. Stiinta nu trebuie ignorata, nici idolatrizata. Ea este o parte de lauda adusa creatiei lui Dumnezeu (sensul creatiei la Berdiaev, liturghia cosmica la parintele Ilie Moldovan). Aceasta lauda (adoulia, latreia) adusa Sfintei Treimi isi gaseste sensul si bogatia de semnificatii daca demonstreaza cunoasterea si trairea personala a omului in iubire fata de Dumnezeu si de semeni!
Last edited by proxymagape; 26.06.2010 at 22:58:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca stiinta nu are toate raspunsurile, nu inseamna ca exista zane. |
|
|||
|
|||
![]()
Creste credinta creste prostia. Se intampla lucruri si oamenii si pun intrebari si vine unul cu o singura carte si spune: De asta! Daca nu stiti de ce e asa si asa duceti-va si intrebati-l pe profesorul de biologie, pe cel chimie pe cel de fizica.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fizicianul hawking iar se baga-n seama singur ! | Radu32 | Teologie si Stiinta | 38 | 23.10.2010 18:53:08 |
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul | pisi | Generalitati | 263 | 30.09.2010 18:04:58 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
spune nu homosexualitatii | sososoreeena | Homosexualitatea | 36 | 13.05.2009 11:29:02 |
|