![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adevarul este ca nu poti accepta marirea care ea fost data FECIOAREI MARIA de catre DUMNEZEU ear asta e un lucru rau . Uite ce spune Ingerul Gavriil FECIOAREI MARIA. 35. Si raspunzand ingerul, i-a zis: "Duhul Sfant Se va pogori peste tine si puterea Celui-Preainalt te va umbri [COLOR=#0000ff]6[/COLOR]; pentru aceea si Sfantul Care Se va naste din tine Fiul lui Dumnezeu Se va chema. Uite ce sa intimplat cind au primit apostolii SFINTUL DUH . 3. Si limbi ca de foc [COLOR=#cd6d30]3[/COLOR] li s'au aratat, impartite, si au sezut pe fiecare din ei. [COLOR=#004276]Mt 3:11[/COLOR], [COLOR=#004276]Lc 3:16[/COLOR] <LI sizset="13" sizcache="0">4. Si s'au umplut toti de Duh Sfant si au inceput sa graiasca in alte limbi, precum le dadea lor Duhul a grai. Nu vezi nici o asemanare intre aceste versete la pogorirea DUHULUI SFINT asupra apostolilor si asupra FECIOAREI MARIA .Adevarul este ca la FECIOARA MARIA sa intimplat inainte cu mult timp fata de apostoli pogorirea SFINTULUI DUH. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://ioanuscateol.wordpress.com/20...ocalipsa-12-2/ Dar poti sa cauti si tu si ai sa vezi ca talmacirea referitoare la femeie asta este . |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apostolii sint mai mari ca FECIOARA MARIA in marire la DUMNEZEU ? Scrie ca DUHUL SFINT sa coborit peste FECIOARA MARIA la fel scrie si la apostoli ca DUHUL SFINT sa coborit peste apostoli. Crezi ca DUHUL SFINT se poate cobori diferit in om in functie de cum este omul ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Gandeste-te si tu, puna mana pe Sf Scriptura si studiaza, si apoi ai sa vezi ca talmacirea de mi-ai prezentat-o tu e gresita. Nici un om nu e infailibil si e supus greselii, asa ca nu te mira ca mai gasesti talmaciri gresite. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu tot așa va fi între voi, ci care între voi va vrea să fie mare să fie slujitorul vostru. Și care între voi va vrea să fie întâiul să vă fie vouă slugă". Cu ce te ajuta pe tine sa vezi cine e "mai mare"? Hristos din contra, ne invata sa nu facem astfel de comparatii si sa nu ne comparam unii cu altii. La Hristos a coborat sub forma de porumbel, deci intr-un mod diferit. In Faptele Apostolilor cap 10 se vb despre unii oameni peste care s-a coborat Duhul Sfant, si nu erau limbi de foc etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu ce ea trimis HRISTOS pe apostoli in plus de evanghelie la popoare ? Nu ai vazut ca am pus semnul intrebarii de asta ai spus ca biserica nu se poate muta.Eu am intrebat daca biserica se poate muta dintrun loc in altul (colo colo) ? In sinbolul femeie este aratata in acelas timp si biserica si FECIOARA MARIA. Adica are doua sensuri simbolul femeie asta spune biserica nu eu asa ca ar trebui sa ascultam de talmacirile bisericii pentru ca ele vin de la SF Parinti. Versetul care lai pus tu are doua sensuri la numele femeie .Daca iti aduci aminte din evanghelii balaurul vroia sa o prinda pe fecioara prin inparatul Irod ca sa omoare pruncul .Inparatul roman Nero si nu numai el a prigonit pe crestini (biserica). A plecat de la cei care au legea adica de la Israeliti unde nu era o pustiire la fel de mare ca la popoare.Nu putea sa fie la fel de pustiu pentru ca aveau legea care a primito Moise si a dato poporului Israel.Uitate acum in Israel ca este si biserica crestina adica biserica care HRISTOS a spus ca o va construi pe Petru asta reprezinta intoarcerea femeii din pustie. In acest verset e vorba de ispitirea fiecarui om in parte dar se poate sa fie si vorba de biserica pentru ca impreuna oamenii formeaza biserica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci talmacire e in acord cu talmacirea bisericii ortodoxe si cu talmacirea SF Parinti. Daca tu poti sa ii contrazici pe SF Parinti atunci inseamna ca ai o sfintenie mai mare ca ei ear DUMNEZEU iti explica mai multe ca lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe mine nu are dece sa ma ajute pentru ca stiu ca FECIOARA MARIA este la dreapta FIULUI LUI DUMNEZEU dar pe tine cred ca tear ajuta.Noi stim ca cei care se prezinta trebuie sa spuna adevarul despre ei la fel cum a facut si Ingerul Gavriil cind sa prezentat a spus care este locul Lui la fel si Ioan Botezatorul ,....... de asta trebuie sa stim cui sa ne adresam in functie de SLAVA PE CARE EA DATO DUMNEZEU TATAL.Chiar HRISTOS a spus despre Ioan ca era o trestie in vint in comparatie cu EL. Oare e posibil ca DUHUL SFINT care a coborit peste FECIOARA MARIA sa fi fost cu mult mai mult fata de cel pe care lau primit apostolii ? Oare pentru nasterea LUI HRISTOS din FECIOARA MARIA nu era necesar ca DUHUL sa fie cu mult mai mult peste EA decit peste apostoli sau ceilalti oameni sfinti care ii prezinta biblia (este de la sine inteles ca HRISTOS nu poate intra in acelas calcul) ? |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru eclesiastul.
Cum o vezi tu pe FECIOARA MARIA ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Iacov si Isav(Esau) sau Edom. | Danut7 | Din Vechiul Testament | 2 | 24.01.2011 01:29:52 |
Evanghelia lui Iuda | ben_gal | Iudaismul | 7 | 15.04.2010 17:43:32 |
Cu cine s-a luptat Iacov si de ce? | Agkelos | Din Vechiul Testament | 12 | 21.09.2009 11:19:24 |
Un verset din Evanghelia de azi | achimovjan | Generalitati | 131 | 18.07.2008 23:42:09 |
Fericitul Iacov Talikis | jenica | Mari Duhovnici si predicile lor | 6 | 19.09.2007 22:04:53 |
|