![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce oare Dumnezeu nu ne spune clar cine s-a mintuit si cine nu si eventual sa afiseze o lista pe cer? De unde stii cine-i mintuit?...ca sa avem si noi un model ceva si sa intelegem intr-un final ce inseamna mintuirea! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce-i așa de greu de înțeles? Nu-ți trebuie doctorat să înțelegi cum stă treaba cu mântuirea.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar si la doctorat se cere o rezolvare, o dovada, o explicatie FINALA un rezultat clar. Noi insa nu avem nici un exemplu, deoarece mintuirea se "certifica" de abia in cer, acolo se pune parafa. Deci de unde stim ca ce facem facem bine? aici este intrebarea cheie!...din moment ce ne-am indepartat ENORM de cuvintele Mintuitorului si facem infim de putin din invataturile Lui Uite-te cita Iubire exista intr-o tara ORTODOXA!... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vorbesc aici despre măscăriciul ăla de Cornilescu. Domnule, doar pentru că nu crezi asta e problema TA, nu mai sminti lumea! Ortodoxia nu a învățat niciodata „Lasă nu fă ce zici acolo în Biblie că minte”. A spune că ești Ortodox și că Biblia e minciună sunt două lucruri aflate în antiteză!
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lucrurile trebuiesc discutate cu calm nu punind vorbe de la tine in gura interlocutorului Indepartarea nu o sesizezi deoarece fierbi ca broasca la foc mic :)) Pe pamint nu exista scriere perfect adevarata! Josnicia umana va altera mereu adevarul! Partea buna este ca in Biblie totusi au ramas multe parti NE-modificate la modul politic corect. Domnule tu chiar ai picat din luna?...tu nu vezi cum functioneaza lumea in jurul tau Tu chiar asa de copil esti la minte ca sa crezi ca in trecut oamenii erau ALTFEL, altruisti, cinstiti si nu existau manipulatori care au strecurat tot felul de pasaje/instrumente de manipulare pe ici colo. Visare placuta! Retine totusi ca eu sunt credincios si caut de zor adevarul prin micile fragmente ne-"taxate" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu intelegi ca totul este manipulare, si mos craciun exista parca de peste 300 ani, daca te documentezi este ok, bravo. Dar apropo la cate intalniri masonice ai fost??Ce inseamna masonerie???, care sunt inscriptiile??. Masoneria in esenta este o adunatura de constructori. Eu m-am saturat de atata minciuna, daca am bani garla incep sa imi fac publicitate si indoctrinez lumea ca eu conduca si detin controlul suprem. Masoneria este inventie intelege, nu mai dam vina pe nimeni ci pe umbre gen masoneria. Sunt mi de organizatii pe pamant , gramezi de nebuni adunati la olalta, hai ca m-am saturat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Prefer sa nu cred in masonerie, totusi trebuie sa accept ca cu cat sunt mai multi oameni care cred in ea si o promoveaza cu atat aceasta adunatura de xxxx vor ajunge mai puternici. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sunete ciudate...produse indirect de societatea/specia-tumora a Homo sapiens. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 6 | 16.07.2012 07:59:28 |
Specia umana perpetuata prin incest? | voxdei55 | Generalitati | 4 | 08.02.2010 12:46:52 |
|