Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2010, 18:43:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
reformulez:
ti se pare o observatie inteligenta?
Este exact asa cum e si mi-o sustin.
Intreb si eu : credeti ca ati inteles ce vreu sa spun? [desi nu ar fi greu...]

Hai sa reformulez:
Ateul nu L-a gasit pe Dumnezeu si a decis ca nu exista, desi nu a cautat peste tot.
Crestinul L-a gasit pe DUmnezeu si e culmea sa i se spuna ca nu exista...cand el traieste langa Dumnezeu zilnic.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 24.06.2010 at 18:52:44.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 19:25:16
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul

Hai sa reformulez:
Ateul nu L-a gasit pe Dumnezeu si a decis ca nu exista, desi nu a cautat peste tot.
Crestinul L-a gasit pe DUmnezeu si e culmea sa i se spuna ca nu exista...cand el traieste langa Dumnezeu zilnic.
Foarte puțini atei „adevărați” mai există. Adică care chiar să nu-L fi găsit pe Dumnezeu.
Majoritatea așa-zișilor atei sunt de fapt antihriști pentru că au aflat de multe ori de Iisus Hristos. Ei însă caută permanent argumente în favoarea lor fără să își dorească adevărul. Ei vor o sursă, oricare ar fi ea, care să-i absolve în fața celorlalți de necredința lor.

Sunt prea fricoși pentru a crede. N-au îndrăzneală. Nu le convine să fie credincioși, doar duc o viață păcătoasă și plăcută, de ce să se trezească când pot dormi în ignoranța lor dulce?

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 19:43:02
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Sunt prea fricoși pentru a crede. N-au îndrăzneală.
Mda, frica e o boala urata si se scapa greu de ea. Cei ce o au trebuie priviti cu compasiune si sustinuti in rugaciune.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 21:01:50
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
Mda, frica e o boala urata si se scapa greu de ea. Cei ce o au trebuie priviti cu compasiune si sustinuti in rugaciune.
Pai nu voi va laudati cu frica de D-zeu?
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 21:04:18
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
A nu se confunda lucrurile...!
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 21:35:52
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Frica de Dumnezeu inseamna sa fii constient ca pacatul are consecinte groaznice si sa te feresti de el ca de foc. Inseamna sa fii responsabil.
Frica de la cel rau inseamna teroare, inhibare, lipsa libertatii si a increderii. E frica de a te apropia de Dumnezeu. E ceva destul de aiurea.
Reply With Quote
Vechi 24.06.2010, 21:00:49
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
Foarte puțini atei „adevărați” mai există. Adică care chiar să nu-L fi găsit pe Dumnezeu.
Majoritatea așa-zișilor atei sunt de fapt antihriști pentru că au aflat de multe ori de Iisus Hristos. Ei însă caută permanent argumente în favoarea lor fără să își dorească adevărul. Ei vor o sursă, oricare ar fi ea, care să-i absolve în fața celorlalți de necredința lor.

Sunt prea fricoși pentru a crede. N-au îndrăzneală. Nu le convine să fie credincioși, doar duc o viață păcătoasă și plăcută, de ce să se trezească când pot dormi în ignoranța lor dulce?
Se putea sa nu te simti tu atacat? Dupa "logica" ta ateii sunt si anti-budisti, anti-musulmani samd. Nu e nimic special legat de religia voastra in ateismul nostru. Crestinismul e la moda prin zonele astea de cel mult 2000 de ani asa cum au fost alte religii pana atunci. Nu e nimic deosebit in crestinism care sa ne faca pe noi antihristi. E doar o conjunctura ca ne-am nascut aici unde voi ati devenit crestini iar noi am invatat mai multe despre crestinism datorita mediului. Atat si nimic mai mult.

Dupa tine acceptarea ideii ca dupa moarte nu urmeaza absolut nimic este caracteristica unor fricosi?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 09:13:28
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:

Arunci aceste afirmatii de parca ar fi bazate pe studii intense.
Dar nu stii nimic despre motivatiile ateilor, necredinciosilor, sau cum vrei sa le spui.
Ignoranta iti apartine.
Ca multi altii, ti-ai facut o parere gresita despre atei.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 09:06:57
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:

Hai sa reformulez:
Ai inceput corect cu "Este exact asa cum e", dar nu asa cum sustii in continuare.
Cred ca mai am macar 2 neurori care interactioneaza astfel incat sa inteleg ce ai spus, chiar daca nu sunt de acord cu asta.

Afirmi ca L-ai gasit pe Dumnezeu.
Cum L-ai gasit si mai ales cum ti-ai dat seama ca L-ai gasit?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 09:17:13
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Afirmi ca L-ai gasit pe Dumnezeu.
Cum L-ai gasit si mai ales cum ti-ai dat seama ca L-ai gasit?
Nu prea stiu cum sa-ti explic, desi nu ar fi prea multe de explicat. Tu cum te-ai intalnit cu tatal tau si cum ti-ai dat seama ca e el? L-ai recunoscut, nu? Si inca il cunosti, poate sa vina orice geniu sa-ti spuna ca nu e tatal tau, tu stii mai bine.
Dumnezeu e Tatal meu, El m-a creat. L-am cautat toata viata si cand L-am intalnit L-am recunoscut. Nu prea poti sa-L confunzi pe Dumnezeu cu nimic altceva. Cred ca esti de acord cu mine ca e o mare diferenta intre el si orice altceva.

"Eu sunt păstorul cel bun și cunosc pe ale Mele și ale Mele Mă cunosc pe Mine."
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! flying Teologie si Stiinta 1589 28.07.2020 23:49:47
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie colaps Generalitati 217 27.09.2010 14:37:40