![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Este exact asa cum e si mi-o sustin.
Intreb si eu : credeti ca ati inteles ce vreu sa spun? [desi nu ar fi greu...] Hai sa reformulez: Ateul nu L-a gasit pe Dumnezeu si a decis ca nu exista, desi nu a cautat peste tot. Crestinul L-a gasit pe DUmnezeu si e culmea sa i se spuna ca nu exista...cand el traieste langa Dumnezeu zilnic.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 24.06.2010 at 18:52:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Majoritatea așa-zișilor atei sunt de fapt antihriști pentru că au aflat de multe ori de Iisus Hristos. Ei însă caută permanent argumente în favoarea lor fără să își dorească adevărul. Ei vor o sursă, oricare ar fi ea, care să-i absolve în fața celorlalți de necredința lor. Sunt prea fricoși pentru a crede. N-au îndrăzneală. Nu le convine să fie credincioși, doar duc o viață păcătoasă și plăcută, de ce să se trezească când pot dormi în ignoranța lor dulce?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]()
Mda, frica e o boala urata si se scapa greu de ea. Cei ce o au trebuie priviti cu compasiune si sustinuti in rugaciune.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu voi va laudati cu frica de D-zeu?
|
|
|||
|
|||
![]()
A nu se confunda lucrurile...!
|
|
|||
|
|||
![]()
Frica de Dumnezeu inseamna sa fii constient ca pacatul are consecinte groaznice si sa te feresti de el ca de foc. Inseamna sa fii responsabil.
Frica de la cel rau inseamna teroare, inhibare, lipsa libertatii si a increderii. E frica de a te apropia de Dumnezeu. E ceva destul de aiurea.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa tine acceptarea ideii ca dupa moarte nu urmeaza absolut nimic este caracteristica unor fricosi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu stii nimic despre motivatiile ateilor, necredinciosilor, sau cum vrei sa le spui. Ignoranta iti apartine. Ca multi altii, ti-ai facut o parere gresita despre atei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca mai am macar 2 neurori care interactioneaza astfel incat sa inteleg ce ai spus, chiar daca nu sunt de acord cu asta. Afirmi ca L-ai gasit pe Dumnezeu. Cum L-ai gasit si mai ales cum ti-ai dat seama ca L-ai gasit? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu e Tatal meu, El m-a creat. L-am cautat toata viata si cand L-am intalnit L-am recunoscut. Nu prea poti sa-L confunzi pe Dumnezeu cu nimic altceva. Cred ca esti de acord cu mine ca e o mare diferenta intre el si orice altceva. "Eu sunt păstorul cel bun și cunosc pe ale Mele și ale Mele Mă cunosc pe Mine."
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! | flying | Teologie si Stiinta | 1589 | 28.07.2020 23:49:47 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie | colaps | Generalitati | 217 | 27.09.2010 14:37:40 |
|