![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altă dată am văzut un cuplu „aoleu”. El ca el, dar ea avea tocuri înalte, era în ștrampi negri, machiată roșu peste tot, dată gletuită cu farduri pe față ziceai că a venit cineva cu șpaclul și i-a întins. Altă dată am văzut un flăcău în pantaloni scurți, cu maiou și sandale de parcă a venit la plajă. Altă dată am văzut un tânăr îmbrăcat ca la disco, cu părul făcut țepi și mestecând gumă... Am mai zis despre ăsta, când s-a dus la miruit i-a dat preotul cu crucea peste față și i-a zis „Măi nesim... așa se vine la biserică?” Oricum, sunt cazuri și cazuri. Știu că nu trebuie să judecăm în asemenea situații, dar totuși... sunt în biserică! Ar trebui să dea dovadă de bun simț! Nu se gândesc că smintesc lumea?
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce trebuie sa facem cand intram in biserica? | costel | Despre Biserica Ortodoxa in general | 15 | 07.04.2014 20:39:41 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Cand se ingenuncheaza in biserica? | ioanspatar58 | Intrebari utilizatori | 12 | 12.07.2010 12:16:23 |
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii | GabrielaV | Intrebari utilizatori | 0 | 06.04.2010 15:04:27 |
cand a aparut biserica ortodoxa? | anaana71 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 2 | 13.11.2009 20:23:53 |
|