Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2010, 22:44:02
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Asadar sunt intru totul de acord cu propunerea lui Hector, si anume restrictionarea accesului ne-ortodocsilor la sectiunile dedicate acestora. Ortodoxia nu este negociabila in sensul in care isi doresc dansii, asa ca nu vad beneficiile contrelor si chiar jignirilor pe care le posteaza la aproape toate topicurile.

Doamne ajuta!
repet intrebarea de mai sus. Propuneti si solutii practice prin care sa se faca acest lucru. Caci eu (desi sunt de acord cu voi) nu vad cum s-ar putea realiza.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 22:48:49
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Pai Maria, nu stiu cum, cred ca cei care administreaza un site au la indemana diverse "unelte" de care se pot intrebuinta. Daca Hector stie precis cum se poate realiza acest lucru, sa ne spuna si noua.

Acest forum chiar nu are moderatori? Pai cand raportam un mesaj profund jignitor, un atac la persoana, etc, (folosind triunghiul rosu) unde se duce mesajul respectiv?
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce intelegeti prin citatul acesta Marcel_Ionut Spiritualitatea ortodoxa 10 03.11.2012 16:24:26
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" Ekaterina Spiritualitatea ortodoxa 1 10.10.2012 12:15:13
Fericirile veacului acesta Marius22 Generalitati 7 09.06.2011 12:44:01
Acesta este Dumnezeu si asa lucreaza El ! zaharia_2009 Intamplari adevarate 6 25.05.2011 10:35:02