![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu-nțeleg!
De ce ades mi-e dat pe cale Să-ndur dureri în fel și fel? De ce-s lovit adesea oare? Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Când cunoscut-am adevărul Și vrut-am să spun despre el, Silit am fost să tac adesea. De ce așa? O știe El! Din pâinea mea am dat la alții Făr' să mă tem c-am să mă-nșel. Răsplata: m-am ales cu piatra. De ce așa? O știe El! Când m-am luptat cu valul vieții Și când am vrut s-ajung la țel, Mă văd cu barca sfărâmată. De ce-i așa? O știe El! Când moartea luptă pe-ndelete Să rup-al dragostei inel, Rămân copii orfani pe drumuri. De ce-i așa? O știe El! Descurajat privesc adesea Calvarul, crucea și pe Miel. De ce sunt lacrimi fără vină? Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Când mi-am trăit mereu viața În curății de porumbel, Stropit am fost cu murdării. De ce-i așa? O știe El! Eu nu-nțeleg, dar cred într-una Mereu cu patimă și zel Că multe din ce mi se-tâmplă Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Și când trezi-mă-voi în Ceruri Cu Domnul în al său castel, Mă mir, ma-ntreb cum de-s acolo! Eu nu-nțeleg! Dar știe El! Simeon Cure
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 26.06.2010 at 10:27:57. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|