![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu este atotstiutor, Dumnezeu te-a zidit, Dumnezeu este Adevar, Dumnezeu nu "crede" ceva gresit, nu confunda, nu face greseli. Si mai ales, te iubeste. Dumnezeu iti stie tainele inimii si stie ca acele ganduri nu sunt de la tine. Dumnezeu te crede cand ii spui ceva constient (rugaciune). Sa nu iti fie frica si sa nu te mai chinui din cauza aceasta. Si nu incerca nici sa neutralizezi cu ganduri pozitive ispitele acestea, pentru ca asa tu o sa te macini singur cand c-un gand rau cand cu unul pozitiv. Fa-ti un program de rugaciune care sa nu fie influentat de lucrurile acestea: jumatate de ora dimineata pentru rugaciunile de dimineata; jumatate de ora seara sau cat simti tu pentru rugaciunile de seara care se gasesc in orice carte de rugaciuni/mic ceaslov. Le citesti cu credinta si nadejde. Citeste din Noul Testament si in rest sunt atat de multe lucruri frumoase ca nici nu stiu ce sa-ti recomand: vietile sfintilor, filocalia, ca sa iti faci o idee arunca o privire pe arhiva-ortodoxa.info si o sa gasesti multe lucruri de citit si ascultat care sa te bucure :) Nu-ncerca sa te lupti singur cu gandurile astea si nici sa nu te lasi daramat de ele si sa nu faci ritualuri din astea automate (hula, vai sa zic repede un gand pozitiv). Nu tu le distrugi, nu tu le risipesti, ci Dumnezeu o va face. Tu doar sa-L rogi. Dar neaparat sa te spovedesti si sa te impartasesti.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
despre juramine si ginduri | antonyo | Din Vechiul Testament | 0 | 03.07.2010 20:54:10 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|