Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.06.2010, 22:46:15
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
Cum se explica nasterea copiilor in familii bogate sau sarace sau nasterea cu boli sau deficiente iar alti copiii sint sanatosi ?

Sa nu imi spuneti ca pacatul stramosesc face asta sau al familiei ca in biblie scrie ca nu mai este asa adica ca in VT.
Dumnezeu stie.. ai insa exemplul orbului din nastere care nu s-a nascut orb din cauza pacatelor sau a altor lucruri.. Si ai si exemplul lui Iov care a indurat suferinta si boala ca incercare..
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 02:13:25
gavriil gavriil is offline
Banned

Data înregistrării: 04.11.2005
Locație: Galati
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru gavriil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Dumnezeu stie.. ai insa exemplul orbului din nastere care nu s-a nascut orb din cauza pacatelor sau a altor lucruri.. Si ai si exemplul lui Iov care a indurat suferinta si boala ca incercare..
E adevarat ca DUMNEZEU stie toate cite sint ca doar sint a LUI nu ale noastre.
Iov si omul orb din nastere au fost incercati ca sa se arate SLAVA LUI DUMNEZEU dar asta e alceva.
In VT copiii sufereau pentru ca parintii faceau pacate dar de la venirea DONULUI IISUS HRISTOS nu mai este la fel ci fiecare este raspunzator pentru pacatul lui.
Atunci cum de sufera un copil care a fost botezat si i sa sters si pacatul stramosesc dar el tot cu probleme de sanatate este ?
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 12:22:42
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Boala trupeasca nu este intotdeauna legata de cea sufleteasca...
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 13:24:30
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Boala trupeasca nu este intotdeauna legata de cea sufleteasca...
E posibil sa fie adevarat ca uneori boala trupeasca nu are treaba cu cea sufleteasca prin neglijenta parintilor sau a celor care au grija de copiii.
Reply With Quote
Vechi 27.06.2010, 13:05:56
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gavriil Vezi mesajul
In VT copiii sufereau pentru ca parintii faceau pacate dar de la venirea DONULUI IISUS HRISTOS nu mai este la fel ci fiecare este raspunzator pentru pacatul lui.
Atunci cum de sufera un copil care a fost botezat si i sa sters si pacatul stramosesc dar el tot cu probleme de sanatate este ?
nu e asa. Hristos spunearintii mananca agurida si la copii li se strapezesc dintii.
asadar pacatul parintilor cade asupra copiilor iar daca acesti nu il ispasesc cade mai departe:nepoti, stranepoti, pana la al patrulea neam.
asa invata parintii bisericii.
Vechi 27.06.2010, 13:36:20
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
nu e asa. Hristos spunearintii mananca agurida si la copii li se strapezesc dintii.
asadar pacatul parintilor cade asupra copiilor iar daca acesti nu il ispasesc cade mai departe:nepoti, stranepoti, pana la al patrulea neam.
asa invata parintii bisericii.
Te inseli de la venirea DOMNULUI IISUS HRISTOS nu a mai fost valabila aceasta lege cu agurida pentru ca DUMNEZEU spune destul de clar in VT ca va veni timpul cind celor care vor minca agurida li se va sterpezi dintii si nu copiiilor iar acel timp este venirea DOMNULUI IISUS HRISTOS pentru ca sa spalat pacatul stramosesc.Mai spune ca nimeni nu va invata pe nimeni ci EU DOMNUL voi invata pe fiecare sau ca va pune invatatura in fiecare.

Biserica nu poate invata ca pacatul bunicilor poate sa afecteze pe nepoti pentru ca ar fi in contradictie cu biblia si din ce stiu eu nu este in contradictie.

Eu nu stiu unde in biblie spune HRISTOS asa ceva poti sa imi arati si mie.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
scrie undeva in biblie de reincarnare? annajanette Generalitati 144 27.12.2013 20:00:51
Credeti ca... kreed123 Generalitati 27 14.05.2011 17:50:21
Voi ce credeti????? Templier Knight Generalitati 30 29.12.2010 17:31:52
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05