![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La prima miscare a gandului rau sau a hulei, mintea simte ca ceva nu e in ordine si atunci are doua posibilitati: ori continua gandul, ori il ignora. Totul dureaza un sfert de secunda, altfel pacatul se materializeaza in imaginatie. Ca orice ispita, si aceasta apare din cauza neatentiei noastre si din lipsa rugaciunii. Dar poate ca si din cauza spovedaniei si impartasaniei rare. Deci, daca simti ca vine ispita, muta-ti gandul imediat in alta parte, nu zabovi, nu continua sa meditezi la ce ar putea urma, ca sa nu devina pacat. Sau, mai bine, roaga-te cu rugaciunea Lui Iisus macar cateva minute, pana simti ca trece pericolul. Razboiul cu hulele este foarte rapid si relativ greu, mai ales daca nu stii ce sa faci. Curaj si Domane ajuta!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
despre juramine si ginduri | antonyo | Din Vechiul Testament | 0 | 03.07.2010 20:54:10 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|