![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu se pune asa problema. Aceste posibilitati cinstite de a face bani tot de la Dumnezeu sunt. Dumnezeu nu a zis: rugati-va si nu mai munciti.
Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in sac. |
|
||||
|
||||
![]()
Că veni vorba, un anunț și pentru bucureșteni. În piața Sf Gheorghe, adică la kilometrul zero, chiar în coasta Bisericii Sf Gheorghe există un mic restaurant cu nume pretențios: Art Cafe. Este, de fapt, o "împinge tava" unde se poate mânca la prețuri studențești, neobișnuite pentru centrul târgului. Personalul e format din ortodocși practicanți, sunt calendare și icoane pe pereți. Acolo se poate mânca pe alese, inclusiv de post în zile de post. Ultima ciorbă de fasole m-a costat 5 lei, cu tot cu pâine și ciușcă. Iar ciorba de fasole făcută la cazan, se știe că are ceva care nu poate fi reprodus în cratiță. Poftă bună !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ca i-as face si eu o vizita... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oare pe cand si in timisoara un astfel de local?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Gheorghe | costel | Diverse Sarbatori | 11 | 03.11.2012 02:10:49 |
Biserica Sf Gheorghe Cel Nou | steliana-steli | Generalitati | 11 | 05.09.2011 19:07:35 |
Parohia Sf. Gheorghe Vechi | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 23.04.2010 23:48:15 |
Moastele Sf Gheorghe | silverstar | Generalitati | 3 | 29.10.2008 10:24:24 |
|