![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu are de ce sa iti fie frica,nu iti taie nimeni capul,e mai degraba rusine de faptele noastre. Dar daca discuti acestea deschis cu cineva,de preferat cu duhovnicul, 'vei iesi din tine' si vei invinge acest blocaj. Altfel ,poti sta ani inteegi in acest blocaj,dar chiar si asa Dumnezeu lucreaza... |
|
||||
|
||||
![]()
A zis odată părintele Arsenie Boca: Frica-i de la diavol; nu vă fie frică pentru a vă salva sufletele.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
mi-e frica sa ma duc la spovedanie :( | mihai_m | Religia Islamica | 7 | 06.08.2011 23:23:16 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|