Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2010, 14:24:54
blue_cat blue_cat is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Auzi draga, dar eu cand studiam mortii prin anul I de facultate si pe urma in anul VI, la medicina legala, crezi ca ii studiam cu pofta? :) Cand intorceam cate un fragment pe toate partile eram ipocrita ?
Cand studiem fatzetele raului, cand studiem boala, cand studiem tumora canceroasa (ia-o si metaforic, daca doresti), suntem pofticiosi si ipocriti?
tu invatai o meserie ca sa salvezi niste vieti. omul asta saliveaza inutil la gaga.
deci e o mare diferenta.
Vechi 28.06.2010, 14:27:42
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blue_cat Vezi mesajul
tu invatai o meserie ca sa salvezi niste vieti. omul asta saliveaza inutil la gaga.
deci e o mare diferenta.
Nu stii daca saliveaza sau nu la Gaga, faci presupuneri doar si unele care nu-ti fac cinste.
Eu de exemplu nu presupun automat ca toti barbatii care se uita la Gaga saliveaza. Le mai dau si prezumtia de nevinovatie, pe baza experientelor fericite pe care le-am avut pana acum.

Imi pare rau pentru tine daca experienta ta te invata altceva si te indeamna la asemenea proiectii triste asupra celorlalti.

Last edited by Jane Says; 28.06.2010 at 14:29:46.
Vechi 28.06.2010, 14:34:10
Member

Implicit

Citat:
Nu stii daca saliveaza sau nu la Gaga, faci presupuneri doar si unele care nu-ti fac cinste.
Eu de exemplu nu presupun automat ca toti barbatii care se uita la Gaga saliveaza. Le mai dau si prezumtia de vinovatie, pe baza experientelor fericite pe care le-am avut pana acum.

Imi pare rau pentru tine daca experienta ta te invata altceva si te indeamna la asemenea proiectii triste asupra celorlalti.
aha, deci ca sa fii un bun crestin trebuie sa vezi ce orgii mai face gaga, ca ai muuuulte de invatat, dupa logica ta.
nu ai citit nici biblia cap coada (ma refer in general, nu neaparat la tine), dar hai sa o studiem in detaliu pe gaga, ca avem intentii bune de fapt.
anumite lucruri pur si simplu nu pot fi mascate.
Vechi 28.06.2010, 14:36:31
Senior Member

Implicit

Citat:
aha, deci ca sa fii un bun crestin trebuie sa vezi ce orgii mai face gaga, ca ai muuuulte de invatat, dupa logica ta.
nu ai citit nici biblia cap coada (ma refer in general, nu neaparat la tine), dar hai sa o studiem in detaliu pe gaga, ca avem intentii bune de fapt.
anumite lucruri pur si simplu nu pot fi mascate.
Ca sa fii un bun crestin trebuie sa stii ce e pacatul. Daca nu stii sa-l recunosti in tine si in afara in toate formele lui, nu stii impotriva a ce lupti, nu stii cand gresesti, nu stii cand cazi, nu stii nimic.

Fenomenul Gaga trebuie disecat si aratat intocmai ca mizeria ce este, ca sa nu priveasca cineva si sa se lase dus de val ca e misto, e cool, e trendy, e inofensiv. Ar fi, daca noi am fi lobotomizati si daca nu am avea discernamant. Dar avem, asa ca sa il folosim.
Vechi 28.06.2010, 14:44:03
Member

Implicit

Citat:
Ca sa fii un bun crestin trebuie sa stii ce e pacatul.
cand biblia da toate explicatiile, asta e o scuza de 2 lei. hai sa preacurvim, sa stim si noi ce e pacatul:))
Vechi 28.06.2010, 14:45:12
Senior Member

Implicit

Citat:
cand biblia da toate explicatiile, asta e o scuza de 2 lei. hai sa preacurvim, sa stim si noi ce e pacatul:))
De ce fortezi concluzii care n-au nici o baza numai de-amoru' artei?
Daca ma uit la lady Gaga si-i demontez videoclipul si mesajul si arat raul din ele tocmai ca nimeni sa nu mai guste si sa i se para dulce si sa i se perverteasca slowly but surely mintea, dupa tine am preacurvit?
Vechi 28.06.2010, 14:47:28
Member

Implicit

anyway, o sa ma contrazici la nesfarsit, iar eu am si alte lucruri minunate de facut la ora asta.
daca tu vezi intentii bune intr-un libidinos, asa poti sa le vezi si intr-un criminal, ca nah, sa stie si el ce e pacatul..
Vechi 28.06.2010, 14:48:37
Senior Member

Implicit

Citat:
anyway, o sa ma contrazici la nesfarsit, iar eu am si alte lucruri minunate de facut la ora asta.
daca tu vezi intentii bune intr-un libidinos, asa poti sa le vezi si intr-un criminal, ca nah, sa stie si el ce e pacatul..
Mai bine du-te si fa-le pe alea, ca de discutat coerent nu poti la ora asta din cate vad :)

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Este sclavia un pacat ? Viceroy Morala Crestina 42 23.02.2015 12:35:30
Este pacat? nicusor3 Intrebari utilizatori 50 03.02.2013 21:50:31
este pacat sa fac otoplastie? sweety Generalitati 34 29.03.2009 00:38:55