![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
deci e o mare diferenta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu de exemplu nu presupun automat ca toti barbatii care se uita la Gaga saliveaza. Le mai dau si prezumtia de nevinovatie, pe baza experientelor fericite pe care le-am avut pana acum. Imi pare rau pentru tine daca experienta ta te invata altceva si te indeamna la asemenea proiectii triste asupra celorlalti.
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 28.06.2010 at 14:29:46. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu ai citit nici biblia cap coada (ma refer in general, nu neaparat la tine), dar hai sa o studiem in detaliu pe gaga, ca avem intentii bune de fapt. anumite lucruri pur si simplu nu pot fi mascate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fenomenul Gaga trebuie disecat si aratat intocmai ca mizeria ce este, ca sa nu priveasca cineva si sa se lase dus de val ca e misto, e cool, e trendy, e inofensiv. Ar fi, daca noi am fi lobotomizati si daca nu am avea discernamant. Dar avem, asa ca sa il folosim.
|
|||
|
|||
![]()
cand biblia da toate explicatiile, asta e o scuza de 2 lei. hai sa preacurvim, sa stim si noi ce e pacatul:))
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ma uit la lady Gaga si-i demontez videoclipul si mesajul si arat raul din ele tocmai ca nimeni sa nu mai guste si sa i se para dulce si sa i se perverteasca slowly but surely mintea, dupa tine am preacurvit?
|
|||
|
|||
![]()
anyway, o sa ma contrazici la nesfarsit, iar eu am si alte lucruri minunate de facut la ora asta.
daca tu vezi intentii bune intr-un libidinos, asa poti sa le vezi si intr-un criminal, ca nah, sa stie si el ce e pacatul.. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine du-te si fa-le pe alea, ca de discutat coerent nu poti la ora asta din cate vad :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este sclavia un pacat ? | Viceroy | Morala Crestina | 42 | 23.02.2015 12:35:30 |
Este pacat? | nicusor3 | Intrebari utilizatori | 50 | 03.02.2013 21:50:31 |
este pacat sa fac otoplastie? | sweety | Generalitati | 34 | 29.03.2009 00:38:55 |
|