|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

"Fabiola", de Nicholas Wiseman - inspirata, printre altele, si din viata Sf. Tarciziu.
		 Last edited by Erethorn; 29.06.2010 at 19:44:18. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Sigur nu este vorba de Fabiola, pt. ca am acasa aceasta carte. Mai curand despre ce a zis Mihnea.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Fabiola este inspirata din viata Sf. Tarciziu.  Inseamna ca este vorba despre alta persoana. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Scuze, Erethorn, nu citisem cu atentie, am vazut ca si dvs. ati pomenit despre Sf. Tarciziu.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Poliana 

Caut un roman pe care l-am citit cand eram copila. Se numeste "Poliana", nu imi amintesc insa autorul. Nici nu reusesc sa dau de el pe net. Mi-a fost recomandat de parintele meu la ultima spovedanie si imi doresc mult sa il gasesc. A fost scris de un autor roman. daca il gasiti, ori daca il aveti, va rog sa ma anuntati. multumesc! sa aveti toti o zi minunata!
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

,, Secretul multumiriiŽŽeste o carte scrisa de un autor strain , H.L.Smith iar personajul principal este Poliana.
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  multumesc. 

sper ca aceasta sa fie cartea,nu imi amintesc absolut nimic. multumesc. o seara minunata!
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 19:21:48 | 
| Valoarea unei femei | zoridezi | Generalitati | 3 | 31.05.2010 14:28:16 | 
| Cum putem edita titlul unui fir de discutie? | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 3 | 14.08.2009 18:51:55 | 
| Titlul unui cantec bisericesc ...putin ajutor va rog | Valentin_00 | Generalitati | 2 | 23.02.2009 03:40:31 | 
| titlul unei cantarii | iovitadrian | Generalitati | 1 | 23.07.2008 17:40:42 | 
|  |