![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
imi pare rau ca ne parasiti. aveam nevoie cu totii in continuare de sfaturile si invataturile dumneavoastra. Dumnezeu si sf. nectarie sa va aiba in paza. sa nu uitati: NIHIL SINE DEO.
|
|||
|
|||
![]()
Mergeti cu bine! Cel de Sus sa fie mereu alaturi de dvs.
|
|
|||
|
|||
![]()
O decizie pe care am sa o iau si eu intr-o zi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Geo, nu stiu motivele tale de a pleca, probabil sunt intemeiate si te-ai gandit bine. Imi pare doar rau ca pleci. Intotdeauna va fi nevoie de oameni ca tine pe aici. Dar, cum spunea si Daniel, toti avem o vreme cand intram pe un forum si o vreme cand plecam...
Mergi in pace si sa ramai credincios in orice circumstanta, oricat de fericita sau ostila ar fi ea!
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Citind cele scrise de tine George mi-au dat lacrimile căci mi-am adus aminte de o postare de a ta pe un topic deschis de mine despre copilărie.
Ne vei lipsi. Cred că mergi să-ți urmezi destinul și mă bucur pentru tine că ai ales calea cea bună.Îți doresc ca Dumnezeu și Bunicuțul tău iubit Sfântul Nectarie să te ocrotească pe calea îngustă dar sigură pe ți-ai ales-o. Știu că te vei ruga pentru noi până ce ne vei uita. Să ai multe bucurii duhovnicești . Domul să fie cu tine. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine cuvintat sa fii In tot drumul tau si Bunul Dumnezeu sa te umpla de Harul Duhului SfInt sa te sfinteasca si sa te faca un vas ales si placut Lui de cinste si de bunatate cereasca .
amin amin amin +++ +++ +++ +++ |
|
||||
|
||||
![]()
Decizia lui Geo , e o pierdere reală pentru acest forum ! ! ! Să sperăm că Geo va scrie pentru site ! Mulțumim Geo pentru bunătatea și răbdarea ta ! Să fi binecuvântat !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu si despre muzica... sfaturi, pareri, orice, sa vedem | xanixade | Generalitati | 86 | 10.02.2015 08:14:02 |
sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 21:29:54 |
Scrisori deschise a unuia ramas in tara si a unui emigrant | patinina34 | Generalitati | 27 | 02.02.2010 12:36:48 |
Despre frumusetile Raiului | glykys | Generalitati | 42 | 11.11.2009 12:21:10 |
Mama a murit, dar in locul ei a ramas Biblia | BotosRemusEmilian | Generalitati | 0 | 20.04.2008 15:09:35 |
|