![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dea Domnul sa ne vedem toti cu bine dincolo, draga Geo. Caci indiferent ca ne cunoastem prin vedere sau prin cuvinte, Hristos ne uneste pe toti si ne face familiari unii altora.
Hristos a Inviat! |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa te ajute sa fii un vas ales, sa arati multora Calea, Adevarul si Viata si sa te ocroteasca de ispite peste puterea ta in aceste vremuri.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga Geo, iti inteleg decizia.
Tu ai de urmat un drum al tau intru Domnul (preotie), ai alte indatoriri. Iti doresc sa-ti ajute Dumnezeu si Maica Sa si Ei sa te calauzeasca. Imi cer si eu scuze fata de tine. Doamne ajuta
|
|||
|
|||
![]()
Succes George, insa ma indoiesc ca vei reusi sa te desprinzi de forumul acesta.
Au mai incercat si altii si nu au reusit. Dumnezeu sa te ajute in efortul tau..deoarece usor nu o sa-ti fie! Sper insa sa fii onest cu tine si cu noi si sa nu te intorci sub alt pseudonim asa cum foarte multi utilizatori au facut-o( unii pentru ca s-au compromis, altii pentru ca s-au plictisit de o a numita imagine pe care o proiectau). .. sa nu dam nume :)..insa asa cum " lupul isi schimba blana dar naravul BA" pot fi usor recunoscuti dupa stilul lor de abordare a problemelor. Last edited by andreicozia; 30.06.2010 at 13:09:55. |
|
||||
|
||||
![]()
pace tie Geo,fii binecuvantat,Sfintii Parinti,Maica Domnului si Sfanta Treimi sa te ajute continuare,roaga si pentru mine:Vidovecz Andrei si mult noroc in viata.
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=geo.nektarios;264764]De multe ori am spus pe diferite threaduri ca nu mai scriu pe forum, dar tot am scris, insaam decis acum, sa imi iau ramas bun de la toti de pe forum, sa va multumesc pentru ca m-ati primit intre voi, si va rog sa ma iertati pentru toate cate v-am suparat: cu mandriile si incapatanarile mele, sau cu cuvintele aspre si pline de ravna, sau cu tot ce v-am nemultumit! Am incarcat pe cat am putu si m-a luminat Dumnezeu si Sf.Nectarie sa va ajut pe fiecare in parte, asa cum sunt eu, si nu un alt George!
Contul nu il sterg, cine vrea sa vada cele trei albume pe pagina de profil, le poate vedea - Sfantul Nectarie din Eghina, Muntele Athos, si Icoane facatoare de minuni din Muntele Athos, imagini facute de mine personal si nu luate de pe internet! Am multi prieteni aici, le cer iertare pentru ca nu voi mai intra pe acest forum, dar sa nu uite niciunul ca ii pomenesc la nesmeritele mele rugaciuni pe fiecare in parte, rugand Bunatatea lui Dumnezeu si a Sfintilor pentru fiecare, pentru care nedajduiesc ca Se va milostivi si de mine Dumnezeu!!! imi pare rau Sa na intalnim la Poarta Raiului! Amin![/QUOT |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-au dat lacrimile cand am citit pt. ca eu foarte mult am avut de invatat din postarile tale. Te rog sa ma pomenesti si pe mine cu familia mea in rugaciunile tale. Binecuvantata si ferita de ispite sa fie alegerea ta!
|
|||
|
|||
![]()
Cat de plin de iubire fata de noi, trebuie sa fii tu,fata de noi cei de pe acest forum, George , care esti sau vei fi imbracat cu harul preotiei si care stai sau vei sta aproape de tronul lui Dumnezeu, de ne dai intalnire in vesnicie, precum Parintele Cleopa?
Fie, ca in toata vremea slujirii la Sfantul Altar sa fii patruns si plin de dragostea lui Dumnezeu pentru toti oamenii, sa ridici maini evlavioase pentru sufletele ce-ti vor fi incredintate spre pastorire!Amin.
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.razbointrucuvant.ro/2010/...-nu-va-temeti/
DIN PROFETIILE CUVIOSULUI AMBROZIE LAZARIS: “Vor veni ani grei, dar nu va temeti!” Postat de admin pe 29 Jun 2010 la 07:53 pm | Categorii: "Concentrate" duhovnicesti, Crestinul in lume, Cum ne iubeste Dumnezeul nostru, Parinti athoniti contemporani, Profetii si marturii pentru vremurile de pe urma, Rugaciunea (Cum sa ne rugam?), Vremurile in care traim Print 1. La sfârșitul lui august 2001, cineva l-a rugat pe Stareț să se roage Sfântului Nectarie ca să-l ajute. Și starețul i-a spus: - Copilul meu, lasă-l pe sfânt; acesta este în America. Aleargă să salveze vieți. Pe 11 septembrie 2001 au căzut turnurile gemene. Cu câteva luni mai devreme spusese că ceea ce trebuie să se întâmple în America va schimba cursul istoriei: |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cu si despre muzica... sfaturi, pareri, orice, sa vedem | xanixade | Generalitati | 86 | 10.02.2015 08:14:02 |
sa ne vedem la poarta raiului! | lore86 | Generalitati | 11 | 31.08.2010 21:29:54 |
Scrisori deschise a unuia ramas in tara si a unui emigrant | patinina34 | Generalitati | 27 | 02.02.2010 12:36:48 |
Despre frumusetile Raiului | glykys | Generalitati | 42 | 11.11.2009 12:21:10 |
Mama a murit, dar in locul ei a ramas Biblia | BotosRemusEmilian | Generalitati | 0 | 20.04.2008 15:09:35 |
|