30.06.2010, 21:04:06
|
|
Citat:
În prealabil postat de laraG
 Doamne Iisuse Hristoase,cela ce odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si opt de ani, in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica, i-ai zis :"Iata, te-ai facut sanatos, de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie si mai rau."Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica Cananeencei, numai cu cuvantul, pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intrutot milostivule Stapane, insufla-i si robului Tau ,Ioan Viorel aceeasi putere de credinta, ca sa preamareasca puterea si dumnezeirea Ta !Iarta-i lui, Bunule Doamne, multimea pacatelor, da-i lui vindecare, ridica-l din patul durerii, vointa lui o intareste, ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.
O dorinta am si eu, dragii mei forumisti, sa va rugati si pentru buna mea prietena SILVIA care este la Bucuresti pentru o operatie similara -protezare de sold-chiar in aceste zile!Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze !
|
Ce face prietena ta Silvia? Areușit operația? Cum se simte.
Maica Domnului să o acopere cu Sfântul ei Acoperământ.
|