Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.06.2010, 21:04:06
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laraG Vezi mesajul
Doamne Iisuse Hristoase,cela ce odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si opt de ani, in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica, i-ai zis :"Iata, te-ai facut sanatos, de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie si mai rau."Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica Cananeencei, numai cu cuvantul, pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intrutot milostivule Stapane, insufla-i si robului Tau ,Ioan Viorel aceeasi putere de credinta, ca sa preamareasca puterea si dumnezeirea Ta !Iarta-i lui, Bunule Doamne, multimea pacatelor, da-i lui vindecare, ridica-l din patul durerii, vointa lui o intareste, ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.

O dorinta am si eu, dragii mei forumisti, sa va rugati si pentru buna mea prietena SILVIA care este la Bucuresti pentru o operatie similara -protezare de sold-chiar in aceste zile!Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze !
Ce face prietena ta Silvia? Areușit operația? Cum se simte.
Maica Domnului să o acopere cu Sfântul ei Acoperământ.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
medic ginecolog ally123 Generalitati 11 13.09.2015 11:20:58
Medic ginecolog CristinaAdriana Generalitati 19 09.05.2015 14:09:04
Sa-l ajutam pe Marin! silvia55 Umanitare 1 19.01.2012 14:32:16
Sa-l ajutam pe Siluan! glykys Generalitati 12 04.12.2010 22:42:42
Sa ajutam pe cineva!!! mario1983 Umanitare 1 26.01.2009 11:33:59