![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Despre HAARP nu stiam. Auzisem mai de mult despre Blue Beam. Tin minte ca citisem intr-un articol mai amanuntit cum ii omorau pe cei care se voiau sa ii desconspire, fara a lasa nicio urma. Oameni perfect sanatosi, care nu sufereau de afectiuni cardiace, mureau din cauza cedarii bruste a activitatii inimii. Aveau niste aparate cu care le opreau inima, de la distanta. E posibil asa ceva in ziua de azi, intrucat cu jumatate de secol in urma erau astfel de aparate testate pe broste si aveau efect.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai vorbim.
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu stiu ce va fi dar am primit acest mail de la un calugar si am zis hai sa vi-l dau si voua , daca s-a mai discutat pe acest subiect scuze.
Pupici Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce le trebuie lor cablu de internet si TV eu nu stiu? Ei nu realizeaza ca-l baga pe dracu'-n minastire. Degeaba au facut stramosii nostrii ziduri groase de aparare impotriva dracilor daca acum ii bagam pe o gaurica sfredelita-n perete! ca in cetatea Zionului din utimul "Matrix |
|
|||
|
|||
![]()
eu cred ca ideea nu e sa intre in manastire, ci sa iasa din manastire incununat de credibilitate duhovniceasca...
... ceea ce e mai grav.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mai exact un subiect de diversiune.
|
|||
|
|||
![]()
Oare de ce ar mai vrea cineva suficient de inteligent, sa incerce sa va prezinte o simulare holografica chiar in ziua/luna/anul in care voi va veti astepta mai mult la acest lucru.Asta mi se pare fantastic.Ca oamenii aia "rai" vor incerca sa va subjuge vointa/credinta/etc chiar cand voi veti mai suspiciosi cu privire la aceasta inselatorie.
Si daca chestia asta e atat de bine pusa la punct, cum de stie atata lume despre ea?Oare ce s-a intamplat cu bunul simt cand vine vorba de niste intrebari/explicatii? Intrebarea care sfideaza bunul simt al ratiunii e urmatoarea: cine are de castigat din batutul apei in piua cu privire la acest subiect si la altele asemanatoare?Cine are de castigat din propagarea spaimelor cu substrat religios in general? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Au dat astia cu Blue Beam in China? Oricum trebuie sa faca teste inaintea marelui eveniment anuntat...
http://www.ziare.com/magazin/spatiu/...-video-1068106
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Emilia Corbu vs “Raportul Patapievici” | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 12.09.2012 08:08:51 |
“Barack Obama este primul presedinte GAY” | Laura19 | Homosexualitatea | 11 | 12.06.2012 10:03:27 |
Proiectul Blue Beam | Sf.Asteapta | Generalitati | 15 | 29.04.2010 00:22:37 |
ALTERMEDIA VA ADUCE “JOC FINAL” | Iustin44 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.05.2008 01:08:28 |
|